Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Бармани роботи правят коктейли на круизен кораб

13 октомври 2017, 10:20 /Редактор: Таня Тодорова

Симфонията на моретата ще тръгне през април 2018г.
Сн.: Royal Caribbean


През април 2018 г. своето първо плаване ще направи най-големият круизен кораб в света. Огромното плавателно средство, което носи името Симфония на моретата, ще бъде 5 пъти по-голямо от легендарния Титаник, след като бъде окончателно завършено.

Корабът ще притежава 2 774 каюти и 16 палуби, но освен с големи размери, ще впечатлява с редица интересни екстри. Сред тях изпъкват , водна пързалка, фамилни апартаменти, оборудвани със собствено кино и внушителна стена, изградена единствено от блокчета LEGO.

Икономите ще са реални хора, за разлика от роботизираните бармани, които ще се трудят в заведението на кораба. Машините са направени от италианската компания Makr Shakr, като ще бъдат способни да забъркват най-различни коктейли.

„Стремим се да създадем ново ниво на ваканционните приключения и върховна почивка за фамилии от всякакъв вид и размер“, казва Майкъл Бейли, президент и изпълнителен директор на компанията, стояща зад мегапроекта Royal Caribbean International, предават Bloomberg и Profit.bg.

На борда ще има буквално всичко. Гостите ще имат на разположение над 20 ресторанта, комедиен клуб, водни пързалки, лифт, мини-голф, сърф симулатор и какво ли още не.

Симфония на моретата ще кръстосва Средиземноморието през лятото, след което през ноември ще се отправя към Маями, където ще предлага едноседмични пътешествия из Карибите.

Още новини »

Изпрати на приятел
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ