Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Балнеосанаториум "Вита"

Сезонност: целогодишно


Паркинг: охраняем паркинг


Екстри: "Вита" е съвременно лечебно-оздравително заведения, което е предназначено за долекуване, продължително лечение, рехабилитация и профилактика на заболявания на опорно-двигателната система, периферната нервна система и дихателната система. Съвременната лечебно-диагностична апаратура, с която е снабдена, добрата водолечебна база, съоръженията за рехабилитация и механотерапия, както и отлично подготвения медицински персонал, който работи тук, гарантират високо професионално ниво на лечебно-рехабилитационния процес, бързо възстановяване и оздравяване на лекуваните пациенти. Луксозните и обикновени апартаменти са от 2 стаи - хол и спалня, и позволяват настаняването на 4 човека. Оборудвани със съвременна мебелировка, хладилник, телефон, TV с над 30 програми, баня с вана и минерална вода . Луксозните двойни стаи са оборудвани с мебелировка от масив, TV с 30 програми, хладилник, телефон и баня с минерална вода. Всички апартаменти и стаи имат тераси. Хотелският блок има асансьори - подходи за трудноподвижни пациенти. Отоплението е централно.


Подходящ за: "Вита" ще намерите в самия център на Велинград, обградена от китна борова гора. Водолечебните процедури се извършват с минерална вода от извор No 19, която е хипертермална (54 °С, слабо минерализирана, хидро-карбонатно-сулфатно- натриева. Минерализация 257 мг/л, pH 9.1 и е подходяща за питейно лечение, както и за водолечение на заболявания на опорно-двигателната система, периферната нервна система, стомашно-чревни и бъбречни заболявания. За сигурността на пациентите се грижи охрана с 24 часово мониторно наблюдение и запис на всички входове и изходи.


Ресторант/Тип кухня: Ресторант със 100 места, кафе – клуб с открита тераса (40 места) - по фиксиран оклад и меню. Диетично и разделно хранене, след съгласуване с лекуващия лекар, в зависимост от заболяването на пациента.


Галерия

Балнеосанаториум "Вита"

Сайт: http://www.vita.velingrad.com

Тел. за резервации: (++359 359) 52 438; 22 438

Факс: (++359 359) 52 159; 55 449

E-mail: vita@velingrad.net

Адрес: Велинград, ул. Пушкин 2 Изпрати на приятел


ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИХотели

Вип Добави