Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Комплекс Марина Кейп

Сезонност: целогодишен комплекс


Паркинг: осигурени паркоместа и подземни гаражи


Екстри: Разположен едва на 15 минути път от Летище Бургас, комплекс Марина Кейп е построен на брега на залива Ахелой, скътан между един от носовете на залива и малко пристанище за яхти и рибарски лодки. Построени на площ от 40 000 квадратни метра, четирите квартала на комплекса (Пристанището, Заливът, Кулата и Фарът) гарантират индивидуалния облика на всеки от 740-те апартамента. Марина Кейп се състои от сгради с апартаменти, търговски обекти и места за развлечение на най-високо ниво. Всеки, който дойде тук, се влюбва в комплекса. На практика всички клиенти, които са си закупили апартамент тук, са идвали на посещение предварително. Елате и се уверете сами! Уникалната история на региона на Черно море, заедно с лукса и модерните съоръжения, правят Марина Кейп единствен по рода си. Търговският център на квартала "Кулата" е разположен в североизточната част на комплекса. Услугите включват: общопрактикуващ лекар, педиатър, зъболекар, банка, СПА център, фитнес център, два корта за скуош, детски кът, няколко ресторанта, кафенета и магазини. Територията на Ваканционния комплекс Марина Кейп се покрива от три мобилни оператора и безжичен интернет. Кабелна телевизия, високоскоростен интернет, климатик и ниски тарифи на международните телефонни обаждания допълват екстрите на всеки апартамент.


Подходящ за: Жилищните обекти в зоната са общо 411 (111 едностайни апартаменти и 300 студиа), с площ между 26 и 130 квадратни метра. "Фарът" е където е изграден конферентен център на две нива, който побира до 260 души. Залата е снабдена с мултимедия, озвучаване и др. оборудване, според всички изисквания и съвременни стандарти за провеждане на конференции. Взели сме под внимание и необходимостта от подобни събрания с по-малък брой участници и поради тази причина освен голямата конферентна зала има още 8 по-малки такива, всяка от които има до 30-40 места.


Ресторант/Тип кухня: Фарът освен това разполага и с ресторант на две нива, с общо 530 седящи места. Той има и открита, и закрита част, което позволява клиентите да бъдат обслужвани и през лятото, и през зимата.


Галерия

Комплекс Марина Кейп

Сайт: http://www.marinacape.com

Тел. за резервации: (++359 596) 20 006; (+359 89) 999 7628

Факс: (++359 596) 20 002

E-mail: office@marinacape.com

Адрес: Ахелой, на брега на залива Изпрати на приятел


ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИХотели

Вип Добави