Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Международен детски лагер на английски в Банско

22 ноември 2016, 05:37 /Редактор: Таня Тодорова

Международният детски лагер LuckyKids в Банско

Нали знаете какво е човек "да говори с акцент"? Или по-лошо - да говори завалено: да бърка граматични и словесни форми и конструкции, да използва неправилно думи и т.н. Ако децата ви учат английски, не бива да позволявате това да се случи и на тях. Но как може със сигурност да се провери и шлифова нивото им на владеене на езика?

Като осигурите на децата си реална англоезична среда. И това може да стане тук, в България, в международния детски лагер LuckyKids в Банско. Международният детски лагер LuckyKids в Банско предлага обучение на английски за деца от 5 до 14 години. За записване е необходимо да имат от начално до средно ниво на владеене, което се проверява с тест в началото и според което децата се разделят по групи.

LuckyKids в Банско всъщност е лагер на английски. Там всекидневно - от сутрешното ставане, до лягането вечер, децата от различните държави общуват на английски език: помежду си, с преподавателите по време на учебните занятия, с аниматорите при заниманията след обед и вечер.

Всичко в този езиков лагер е по водещите международни изисквания и практики. И като обучение: висококвалифициран екип с дългогодишен педагогически опит, специално подбран учебен материал, съвременни методи на преподаване, и като цялостна организация: удобства за децата, сигурност в лагера, безопасност при всяка дейност. Преподавателите са с роден език английски и дългогодишен педагогически стаж.

Сред тях има завършили и трупали опит във Великобритания, Ирландия, САЩ. Джон Джеймисън например, който е завършил Кеймбридж и е с допълнителни квалификации, е преподавател от 27 години, като част от стажа му е в арабски страни и Русия. Нийл Уотърс пък е координатор английски департамент. Този екип с международен опит е съставил програмата за обучение. Методите на преподаване - както споменахме - са по водещите педагогически практики.

Използват се занимателни провокативни казуси, работи се по задачи и проекти за изпълнение, които увличат децата като отбор при игра. Така те активно и творчески участват в учебния процес, насочвани от преподавателя. Учат се сами да откриват познанието, при което наученото е много по-трайно и качествено, отколкото сухо наизустяване на учебен материал.Така в този лагер в Банско децата като на игра подобряват всички форми на владеене на езика: говорене, разбиране, четене, писане. Наученото в езиковото училище до обяд, веднага се прилага в следобедните и вечерни занимания, водени от аниматорите българи, които отлично владеят английския.

Като цяло за този детски лагер в Банско може да се каже, че концепцията е децата да учат, забавлявайки се. Затова и развлеченията са многобройни. LuckyKids е базиран в Апартхотел Лъки Банско, където в луксозна обстановка се организират дискотеки, караоке, театрални етюди, при които артисти са самите деца, рисуване, лов на съкровища, вечери с прожекции на филми, галавечери т.н. Също в планината се организират излети, конна езда, планинско колоездене, екскурзии и др.

Както казахме, безопасността тук е по всички международни изисквания. Децата са настанени на отделен етаж в петзвездния хотел Лъки Банско, на същия етаж са и аниматорите, така че децата никога не остават сами без надзор. При излизанията в планината с тях има опитни инструктори и добре оборудвано медицинско лице.

Вземат се всички предохранителни мерки като каски и други предпазни средства. А ако говорим за часовете по плуване - тогава с децата са професионален спасител, преподавател и аниматор. Самият луксозен хотел Лъки Банко - естествено - е предвиден за пребиваването на деца.

Там няма чупливи стъкла, подовете са с мокет, пожарната и аварийна са проверявани и поддържани, както се прави в престижен хотел с международна известност, какъвто е Лъки Банско. Е, това е - видяхте как децата ви да учат английски по-лесно, по-добре и трайно!

Още новини »

Изпрати на приятел
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ