Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Най-голямата и най-красивата ледена пързалка отваря в Париж

11 декември 2019, 14:48 /Редактор: Калина Петрова

Най-голямата ледена пързалка е в Париж
Сн.: Официална фейсбук страница

Около коледно - новогодишните празници миналата година ви заведохме на най-голямата тогава закрита ледена пързалка в дубайския мол, ала този път ви предлагаме още по-голяма атракция, достъпна с преки лоу-кост и тарифни полети от София.

От 13 декември – този уикенд прочутият Гран Пале в Париж, разположен в самия център на Града на светлината, се преобразява в дворец на пързалянето. 2700 квадратни метра лед ще заемат невероятно красивия интериор на павилиона на две крачки и от Сена, и от Шанз Елизе. Под феноменалния купол на Гран Пале всеки ще може да се пробва да прави пируети, скокове и даже знаменития Аксел чак до 8 януари 2020 г.

Домакините хитро са обхванали целия период от навечерието на католическата до деня след православната Коледа. Очакват хиляди туристи от цял свят.Защото това е най-голямата вече ледена пързалка на планетата. За да бъде усещането още по-приказно, особено за децата, е устроено специално разноцветно осветление, което не без помощта на 1100 огледала създава уникална атмосфера.Така е възможно по някое време леденият павилион да изглежда отвътре като огнен в краските на топлата гама, а после – като огромен диамант.

Освен всичко друго, шансът е последен. Защото догодина няма да има подобна възможност. За четири години Гран Пале влиза в ремонт. Това е още един повод да си направите кратка, дори лоу – кост ваканция в прекрасния Париж, който винаги си заслужава. Още повече, главните места за шопинг и основните забележителности са на пешеходно разстояние от ледения в момента дворец Гран Пале.

Още новини »

Изпрати на приятел
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ