В самолета има много развлечения, особено ако пътувате до по-далечна дестинация. Обикновено имате на разположение доста сериозен списък от забавления, пише Huffpost. Това включва списък с филми, електронни устройства и най-различни други елементи, които да направят ситуацията още по-добра.

Социалната мрежа TikTok има ново предложение за пътниците. Играта Rawdogging има за цел да накара летящите в самолета да стоят тихо безшумно и да не използват никакви устройства. Това означава живот без музика, филми, сън, закуски или всякакво друго разсейване.

Състезателите споделят постижението си в същата мрежа и често разказват как са се справили. Потребителят @oiwudini говори, че е изкарал 7 часа полет без да използва нищо и е доволен, че неговият ум няма граници.

Зад профила стои диджей и музикален продуцент. Друг потребител споделя с псевдоним @jdrunsfar споделя своя личен рекорд - 11 часа полет и показва само екрана, следейки дигиталната карта.

@cookestraveltok Queen Pat #travel #airplane #traveltok #europe #traveltiktok #europe2023 #swissair #airline original sound - SophiAndyTravel

Мнозина виждат това предизвикателство като допаминова детоксикация. Играта няма победител, но генерално е радост и за персонала, както и околните пътници, които често са подложени на серия трусове, включително и на факта, че има твърде много хора, които са шумни и досадни по време на полет.

Rawdogging няма причина за употреба или използване, основната причина в този случай е, че просто има достатъчно хора, които искат да се тестват и да покажат на какво са способни. Мнозина не получават нищо повече от този полет, освен възможност да прекарат някаква форма на спокойствие, макар и това също да не е сигурна награда.