Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » България » Обиколка на България » Обиколка на България

България - единствена и неповторима

Ноември 2008  Автор: nellinis80

Аз обичам да пътувам и го правя винаги, когато ми се отдаде възможност. Виждала съм много красиви градове, замъци, градини и курорти, които никога няма да забравя. Хубаво е човек да види всичко това и да му се наслади. Но нито едно от тези места не може да се сравни с България. Тази страна, в която сме се родили и отраснали.

С мнoгoвековната си история България има какво да разкаже на идните поколения.
Планините, реките, езерата и спретнатите градчета още пазят следите от нашите прадеди и героичното ни минало. Миналото, което е написало историята ни. И който твърди, че в България няма какво да се види, със сигурност греши.

Родопите, Рила, Пирин и Стара Планина привличат със своята красота и простор. А морето е прекрасно място за отдих и релаксaция. Историята на Пловдив, Несебър, Хисаря, Мелник и всички онези исторически градове и села в България са сърцето на европейската цивилизация. Те са съхранили както нашата, така и голяма част от историята на Европа и още пазят древния дух и традиции. Само този, който е бил в България може да го усети.

Думите са твърде малко, за да опишат красотата и неповторимостта на нашата родина. Затова аз избрах да живея тук и се гордея, че съм българка! Не искам да спирам да пътувам, да виждам нови градове и държави, но в сърцето ми винаги ще бъде България и ще разказвам за нея на всички. България, такава каквато е тя за мен - единствена и неповторима!ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ