Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Турция » Кушадасъ » Кушадасъ, Домът на Дева Мария, Ефес, Троя

Кушадасъ, Домът на Дева Мария, Ефес, Троя

Май 2008  Автор: tot11to

Забележителности заслужаващи да се посетят!
Маршрутът Кушадасъ, Домът на Дева Мария, Ефес, Троя се оказаха пожелани като дестинация не само от абитуриенти през пролетта, но и страхотно изживяване за нас обикновенните туристи.
Всъщност докато абитуриентите търсят забавление, нас техните ръководители ни впечатляват и други неща.
Няма как да не се впечатли човек от едно от седемте чудеса на света- Ефес- макар че до наши дни са запазени останки каманаци и една стърчаща кулона- затова пък малко хора могат да се похвалят с това, че са посетили едно от седемте чудеса на света.
Домът на Дева Мария е отрупан с цветя и зеленина. Извън скромният параклис може човек да си запали свещички , да си напялни вода от трите чешми- за здраве, щастие и любов, да си намисли желание- да го запише на листче и окачи на стената на желанията- казват , че се сбъдва , стига то да не бъде материално=
А в древна Троя, освен разкопките туристите могат да видят Троянският кон, останал при заснемането на американската филмова продукция Троя.
Когато групите са организирани може и да имаш щастието да посетиш Паму Кале или просто да се разходиш с яхта около страхотните заливчета в близост до Кушадасъ.ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ