Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » България » Златна рибка » къмпинг

По-близко до природата

Ноември 2008  Автор: i_vidinova

Къмпинг златна рибка е уникално съчетание на кристална, чиста вода, фин, нежен пясък, спокоиствие и зеленина. Освен невероятната плажна ивица, недалеч от Созопол, курортът ни привлече за поредно лято със своята неподправеност - място, където дистанцията между хората - познати или не, лесно се скъсява, място, където дори и да нямаш нужда, винаги се намира някой приветлив съсед, който да предложи помощта си. Не в някой луксозен хотел, спейки на палатка или в няколкоместна каравана, ние успяваме всеки път да се откъснем напълно от градската суматоха, шума и хектиката на живота, да усетим природата и да постигнем пълна хармония.
С оскъден избор на заведения за хранене там, липсват скъпите ресторанти или пълните улички с бургери и дюнери, най-добрият и често срещан начин за вечеря е...барбекюто, с което всяка палатка и всяка каравана разполага.
Ако пък ни доскучее, което никога не става, отскачаме до съседния курорт, само на 20 мин пеш, Санта Марина, където може и да се насладиш на облагите на цивилизацията.
Желая на всеки да посети къмпинга, а за да ви направя част от моето преживяване и за да се докоснете до магията на този земен рай ви предоставям няколко снимки. :)ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ