Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Египет » Хургада » Albatros Aqua Blue Resort

Най-яката почивка

Ноември 2008  Автор: lubka1974

Това което ни предложиха в тази страна, в този град , в този хотел беше най-готината почивка в моя живот ! Може да се опита всичко забавленията са на всякъде .
С най-голямо удоволствие можете да се потопите в атмосферата на арабската култура, да се докосните до хилядолетната история на Египет.
Нищо не може да се сравни с уникалния шанс да разгледате прекрасните риби на червено море на една ръка разстояние от тях .
Хората на всяка крачка са усмихнати няма нищо по розтоварващо от забързаното ежедневие на цивилизацията ,а там можете да се откъснете от нея и да усетите спокойствието на живота който водят хората в пустинята .Едно сафари ще ви разтовари максимално .
Всичко което преживяхме в разстояние на 8 дни беше уникално .Пазаруване на воля -това се кадва шопинг терапия .Можеш да се пазариш , да станеш приятел с търговците и да не усетиш дори как си си дал парите без да ти се досвиди.Един мой учител по география ни каза преди много години мисълта на някой велик човек вече не помня неговото име но мисълта беше-Веднъж отидеш ли в Египет непременно ще го посетиш отново или винаги ще мечтаеш да го посетиш пак!ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ