Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Гърция » о-в Парос » Paradiso-club-Malatesta

Остров Парос - райско кътче

Юни 2007  Автор: teo95

Само искам да допълня предишното мнение за о-в Парос. Мястото е приказно наистина. Развито като курорт отпреди 10-ина години и не чак толкова популярно все още сред туристите.Най оживено е главното и пристанищно селце - Парикия - снабдено с всичко комуникации и удобства - магазини заведения, поща, аптека, банков клон и т.н. Но плажа точно там не е най-удобен и най-красивия особено при голямата бизост с пристанището, където всяка минута пристигат и отпътуват фериботи, корабчета, яхти и даже лайнери. Плажната ивица точно там е тясна и камениста в о-голямата си част - морето не особено чисто и рязко дълбоко.


Не така обаче е в останалите селища и селца. Моите впечатления са от намиращия се през 2-3 залива х-л Парадайс клуб и прилежащия към него плаж. Там наистина е приказно-най-ситния и бял пясък и най-синята и чиста морска вода, която съм виждала! Плажа освен от гостите на хотела, срещу заплащане се ползва и от гости от целия остров.


Хотелчето е уютно, с интересен интериор и всички удобства - има ресторант, дневен - нощен бар - подредени етажирано. Не така стои обаче въпроса с обслужването, персонала (който все не им достига и е явно необучен и компетентен) чистотата и качеството на храната. В това отношение леко може да "си скъсате нервите' което хич не е добре за планувана спокойна почивка в райско кътче.от близки разбрах че и тази година не е било по-добре в това отношение. И това на фона на хич не малките цени.


Така че моята препоръка е - посетете непременно о-в Парос и въпросния плаж, но не отсядайте в това хотелче.
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ