Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Египет » Кайро » Кайро и Хургада

Египет - никога пак

Януари 2009  Автор: Рали

Пътувах до Египет през октомври 2008 - по работа (травел агент съм и отидохме с колеги за да знаем какво продаваме на туристите все пак)... домакините от местната агенция ни посрещнаха приветливо, но на третия ден си казах " Боже колко много туристи съм излъгала че в Египет е хубаво"... от тогава нашата агенция предлага дестинацията Египет при по-специален режим... на туристите се обяснява че:


там не е екзотично, а мизерно хората не са любезни а досадни и видимо не обичащи европейци тръгвайки за Египет трябва задължително да имате здрави нерви, да не сте гнусливи и да сте настроени за крайности като - месо оставено на пазара на улицата и накацано от мухи, разстройство на коремите на половината круиззен кораб, араби които си вадат п... като видат европейка по къси панталонки... и ред други.


Да - исторически забележителности много, красота много, но не е като в приказките...


Хубаво е да отидете в Хургада или Шарм и да е излезнете цяла седмица от хотела за да не се срещнете с това... и аз обичам закачки, да се разхождам по автентичните места, но не и там...


Тунис е супер например, много по-цивилизовано... истинска екзотика! Ако сте решили да разглеждате поречието на Нил - да заслужава си, но бъдете подготвени за адска среща с местните.


 
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ