Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Тунис » Хамамет » Vinci Lella Baya

Меден месец

Февруари 2009  Автор: Атанас Павлов

Миналата година имахме възможност с моята съпруга да посетим Тунис. Аз бях леко скептично настроен за тази дестинация, въпреки че изчетох всички информационни материали. Оказа се обаче, че това е може би най-страхотната седмица в живота ни. Vinci Lella Baya е невероятен 4+* хотел, притежаващ невероятна екзотика. Чувсвахме се като в приказките на Шехерезада.


Не пропуснахме да се възползваме и от развлеченията, които предлагаха. Отидохме на двудневна екскурзия в Сахара, беше невероятно - от историческите забележителности, които разгледахме, през язденето на камили и карането на бъгита в същинската пустиня при +50 градуса, до нощуването в 4* хотел с басейн в самата пустиня. Ходихме и на екскурзия в Картаген и Сиди Бу Саид, последният е малко китно градче до морето със страхотни панорами. Цялото градче, всички къши бяха бели със сини врати и прозорци,просто приказка!


Тунизийците са излючително учтиви и приятни хора и те също имаха заслуга за нашето страхотно прекарване.


Така че който има възможност, да не пропуска Тунис.


И един съвет от нас - ако ще ходите, не се забивайте в 3* хотелчета, щото било по - евтино. Разликата в цената с  4* и 5* хотели не е чак толкова голяма, а втова как ще си прекарате


е огромна! А пък и цените в Тунис нямат нищо общо с европейските дестинации, че даже и българските!


 


 
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ