Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » България » Белоградчик » Белоградчишките Скали

Нашата Родина - Белоградчик?

Март 2009  Автор: Поли

Здравейте, и аз да се включа в "Посока България" с мнение и Изпитание.


В началото на м. март, тази година след многото реклама и изказвания с приятеля ми решихме да видиме и ние красотите на "Белоградчишките скали" красирали се за новите 7 чудеса. Много четохме за тях и много се "запалихме" да ги видиме. Решихме да изкараме един уикенд в Белоградчик, а именно на 21ви и 22ри март. Първа пролет! Е, направихме си резервация в едно уютно хотелче в Белоградчик и в събота на 21ви тръгнахме от София. За съжаление на нас времето още в София беше снежно. Но нали сме го решили тръгнахме. Не знаехме къде точно отиваме, но пък си имахме карта и въпреки снежните виелици щяхме да се справиме.


Е, да ама НЕ! В нашата родна страна беше НЕвъзможно. Не че искам да злословя, но за огромно наше Разочарование главните пътища до Монтана се почистваха и беше добре. ОБАЧЕеее, на първото отклонение което видяхме за Белоградчик решихме че свиваме... Лошо, едва ли бяхме изминали и 5 км и пътя стана НЕВЪЗМОЖЕН! Имам предвид, че колата сама си караше, ПЪТЯ за Белоградчик беше непочистен и неопъсъчен!!! Нямаше мърдане.


Добре е че шофьорите през зимата са много внимателни и отзивчиви. Още първата кола спря и ни помогна да мръднеме. Пробвах ме се още веднъж със "засилка" и пак не стана. И как ли ще стане, като валеше без да спира, а от др. страна никой не пипаше пътя.... Е, върнахме се на главният път Е-79 и се пробвахме и през следващата отбивка от нега по посока Белоградчик. Е, за наше ОГРОМНО съжаление отново същата ситуация. НИКОЙ НЕ ПИПНАЛ ПЪТЯ! А там едни тесни пътища на преко на пътя един тир.... Съответно чака помощ!!! И откого и аз незнам...


Така или иначе не стигнахме до Белоградчик. Но пък решихме да посетиме гр. Видин и една винарска изба "Колотов" намираща се на 6 км от Видин. 


Бих искала да ви изпратя снимки на Белоградчик, но така и НЕ стигнахме до там, за да публикувам такива. Е, за съжаление колкото и да ни е красива родината, държавниците.... никакви ги няма. Спирам, защото почва да ме хваща яд!


 


 


 
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ