Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Гърция » Керамоти » Керамоти

Прекрасна седмица в Керамоти

Юли 2010  Автор: Драга

След като ми омръзна лошото време в София в началото на юли, прегледах рекламите за почивка в Гърция, направих резервация и потеглих за Керамоти. По време на пътуването си към границата, много приятели и роднини ми се обадиха, за да ме предупредят, че гръцките митничари стачкуват, че в Гърция много глобяват по пътищата и свалят номерата на колите. НЕ разбрах, че има стачка, защото гръцкия митничар с усмивка ми пожела приятно пътуване, НЕ видях полицаи по пътищата.

Влизайки в Керамоти бях очарована от китното градче, селце (не разбрах точно какво е), но е чисто, пълно с цветя по улиците и дворчетата, с ниски къщи и блокчета (най-много на 3 етажа), боядисани в нежни цветове. Тихо и спокойно. Лесно намерих апартамента, за който имах резервация в Bellevue Apartments, защото от началото на Керамоти са поставени табели с името. Посрещнаха ме усмихнатите собственици, които са се постарали почиващите да се чувстват удобно и да не им липсва нищо в   съвсем новите, луксозно обзаведени апартаменти. След като се настаних, собственикът ме разведе из Керамоти и ми показа плажа – невероятен, широк, дълъг, със ситен пясък и красиви барчета с шезлонги и чадъри към тях. Показа ми центъра, крайбрежната улица. В повечето от таверните и магазините е поставен знака на Bellevue Apartments което означава, че отседналите в тях ползват 10% отстъпка от цените.

Времето беше слънчево и топло, морето .... ммммммм..... чисто и топло, плажа – достатъчно голям, за да има около мен въздух, простор и да не чувам обичайното по нашите плажове подвикванията на майките от сорта „Иванчооо, ако се удавиш, че те утрепам”.

Но ..... хубавите неща свършват бързо, не усетих как минаха 10 дена и с тъга трябваше да си подготвя багажа да се върна в София. И сега, вече на работа, седейки пред бюрото, от време на време си припомням за хубавите дни в Керамоти, за прекрасното време прекарано там и ... се усмихвам. Тъжно ми е, че не съм на плажа, но се усмихвам, защото вярвам, че ще се върна отново в Керамоти и пак ще си почина добре там.
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ


????? ??? ????? ??????? ? ????? ????? ????? ? ??????, ? ? ?????????? ?????? ????? ????? ?????????? ????? ????? ?????????? ????? ????? ????????????