Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » България » Борово » Къща за гости Бориките

Къща за гости Бориките

Септември 2010  Автор: Ludmil

Май 2010 отседнахме в къща за гости Бориките в с. Борово в Родопите - на няколко километра от Кръстова гора. Намерихме ги в Интернет и резервирахме стая по мобилен телефон.


Къщата е тиха, спокойна, чиста и уютна, храната е родопска и поднесена с много любов... Всъщност най-голямо впечатление прави вниманието към детайла - всичко е мислено, без да е прекалено - за удобство на гостите.


Попадате в любезна и естествено природно красива обстановка, със стопани - интелегентни, амбициозни и много важно работливи българи. Е, като повечето хора живеещи извън големите градове страдат от синдрома да разказват колко много чужденци са ги отркили и са доволни, но това да им е проблема ...


Аз съм изключително претенциозен и критичен към обслужване, чистота, ако щете и език на общуване.. Тук обаче останах без думи..


Всъщност, в Борово ще разберете защо в селото, в което е роден зловещия Караибрахим - син на свещенник, георй от романа на Антон Дончев - "Време разделлно", 342 години след покръстването няма нито един турчин ... макар, да няма и млади хора...


 




ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ