Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » България » Смолян » хотел "Луксор"

Уикенд в Смолян

Април 2007  Автор: kamen4o_77

Решихме група приятели да си направим разходка из Родопите - не бяхме си определи място, тръгнахме така без много да обмисляме и случайността ни заведе в Смолян. Не бях ходил там, но и честно много ми хареса. Хубав град, чист, но проблемът е, че местните не се хранят навън;-) По пътя хапнахме в крайпътни заведения и беше вкусно, но в самия Смолян има предимно "тежки" ресторанти. Под "тежки" разбирам - скъпи и претенциозни - сякаш влизаш в тях не за да похапнеш и да се запознаеш с местни вкусотии, а се усещаш като госпожица, която дълго е ожидала любимият й да я "изведе на ресторант".

Доста обикаляхме из центъра, попадахме на кръчми дето не готвят, само с мезета, ма от цял ден път човек огладнява. Иначе хотелът, който е главната улица и изглежда лъскав се оказа много приятно местенце. Собственикът му явно е предприемчив, защото ние попаднахме там в събота, от рецепцията ни обясниха че имат цената за уикенд - т.е. ако вземаш стая за две нощувки плащаш 50 лева за двойна стая - толкова колкото, иначе си плащаш за една нощувка в тризвезден хотел на вечер. офертата е много изгодна, но се чудя, ако отидем пак там къде ще хапнем... Ако някой знае - да каже, предварително благодаря!

Ако отидете в Смолян, намерете време да разгледате и Старият град - много красиви къщи и павирани улички има.ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ


???? ?? ?????? ???? ???? ?? ?????? ???? ???? ?? ?????? ???? ?????? ???? ?? ?????? ???? ???? ?? ?????? ???? ??????? ?? ???????? ? ?????? ?????? ?????? "??. ???????? ?????????" ???????? ? ?????? ???? ?? ?????? ????? "??????" ???? ?? ?????? ????