Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » България » Балчик » комплекс"Марина сити"

Комфорт и незабравим изглед

Октомври 2008  Автор: duza78

Здравейте, искам да споделя за моето последно лятно преживяване, лято 2008! Всичко от което се нуждаех: спокоен кът от морското крайбрежие, уютна стая, приятен басейн с изглед към морето и вечери осветени от многоцветни светлини, ми предостави отсядането в комплекс "Марина сити ".


Спокоен кът - далеч от големите шумни курортни градове, изпълнени с блъскащи се хора. Градчето дава възможност за приятни разходки из тихите улички, както и по кея изпълнен с много развлечения за малки и големи.


Уютна стая - обзаведена с всичко от което имаш нужда, когато си извън родния дом. Приятен басейн - комплексния басейн се намира на нивото на първия етаж, от където се открива незабравима гледка... водата от басейна, морето и небето се сливат в едно.


Осветени вечери - излизайки на балкона вечер успяваш да се ориентираш колко наблизко е курорта "Албена", чиито хотели са очертани от множество светлини. А вятъра носи нежни мелодии от близките ресторанти изпълнени с веселящи се хора, наслаждаващи се на полагащата им почивка. Не бих се поколебала, ако имам възможност да посетя този РАЙ отново!!!
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ