Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Тунис » Хамамет » Abou Newas

Тунис - комфорт и екзотика на добра цена

Октомври 2008  Автор: peteto_pt

Здравейте,


Искам да споделя впечатленията си от почивката на моето семеиство в Тунис през септември 2008. Тунис наистина е място което може да ти предложи екзотиката на арабския свят, красотата на пустинята, а в същото време комфорта и удобството на луксозни хотелски комплекси съчетано с прекрасен климат и огромна плажна ивица. Страната е подходяща дори и за родители с малки деца, тъй като полетът от България е само два часа. Условията в повечето хотели са много добри, имат детски басейни, площадки както и анимация през деня. В повечето хотели кухнята е предимно европейска с много плодове и зеленчуци, така че детето има какво да яде. Дъщеря ни която е на 2 години и 8 месеца се чувстваше прекрасно и постоянно пита кога ще повторим екскурзията.


За самия хотел мога да кажа, че не е реновиран скоро и може би това е основният му недостатък и нещото което ни притесни при пристигането. Но е построен сред много зеленина като затворен комплекс, плажът е голям и много чист. Има хубав басейн и два детски басейна. Ние бяхме на система all-inclusive и наистина и храната и напитките бяха разнообразни и много вкусни. Всяка вечер имаше ниакаква анимация както за децата така и за въздрастните и то доста интересна (за разлика от повечето места на които само гледат как да отбият номера). Имат и спа център които предлага всякакви масажи и терапии.


Почти всички хотели организират допулнителни екскурзии като горещо препоръчвам пътуването до пустинята Сараха което дава възможност да видиш традиционния Тунис и нещо много по-различно от Европа. Персоналът е много мил и усложлив и останахме със страшно хубаво чувство от престоя си там и разбира се със желание да се върнем отново.
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ