Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Гърция » Халкидики » Мелитон Ин, Неас Мармарис, Ситония

Неас Мармарис, Ситония

Ноември 2008  Автор: orlinkru

Здравейте,
Искам да препоръчам да посетите Неас Мармарис, китно градче, което се намира на около 400 км от София на втория ръкав на Халкидики Ситония. Градчето е много приятно и е една добра възможност за плаж и почивка, множество колоритни ресторанти с прекрасна Гръцка кухня, барове, магазини, красива крайбрежна алея за разходка. Мисля че градчето притежава чарът и атмосферата на нашите южни курорти преди да ги съсипят с многото строежи. Място където можеш и да си починеш и да се забавляваш.
Има два плажа и въпреки че трябва да призная, че пясъкът е доста по-едър от този по нашето Черноморие, водата е много топла и чиста. Има много различни възможности за нощувка – частни квартири, апартаменти и студия под наем както и много луксозни хотели. Цените във т. нар. висок сезон (юли и август) са малко високи, но през юни и септември са наполовина. Квартира е около 20 евро за двойна стая, три звезден хотел около 40-50 евро.
Ние отсядаме в един семеен хотел Meliton Inn, които се намира на първа линия на по-малкия плаж Paradisos . Хотелът е много чист, със всички удобства. Има и безплатен безжичен интернет. Собствениците са в бизнеса от много години и са много отзивчиви. Но наистина в града има и много други възможности за нощувка и също така лесно могат да се намерят места и на търси се без предварителна резервация.ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ