Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » България » Рила планина » Белмекен

Белмекен

Септември 2008  Автор: mitkoaleks

Привет на всички пътешественици решили да споделят своите впечатления и приятни преживявания тук . Ще Ви запозная и с моята кратка тазгодишна отпуска- отпуска чакана и планувана дълго време....но дълго плануваните неща винаги се объркват !

Трябваше в началото на лятото да си взема отпуската и да замина с голяма компания на море в Царево, но от началото на юли стана в края...после август месец и накрая дойде и моето време през втората половина на септември . Време, през което всички вече бяха приключили със своите почивки и работеха вече активно, ....бях се отчаял ,когато случайно се чух с приятел, който ми предложи да отидем на Белмекен. Никога не бях ходил в тези част на Рила и освен, че там се намира най-високата спортна база на Балканския полуостров не знаех нищо друго.

Белмекен се оказа страхотно място за почивка, особено след едно тежко и динамично лято!!!

За една пълноценна отпуска си мислех, че няма нищо по-хубаво от безгрижното лежена на плажа, но разходката сред природата, риболова, спорт при надморска височина над 2000 метра се оказаха страхотен начин за почивка!

Белмекен - прекрасна и непокътната природа, свеж планински въздух, бистри и студени потоци...тишина и спокойствие ...истинско блаженство!


ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ


????????? ?? ?. ???????? ??????? ??? ???????? ?????? ???????? ?????? ?? ????