Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Япония » Токио » Токио-Сапоро-Обихиро-Токио

Повече от невероятно

Септември 2001  Автор: el7808

Преди няколко години имах невероятният шанс да отида в Япония. За мен това е най-прекрасното място не света, което може да съществува. Токио е изключително интересен и очарователен град. От една страна е впечатляващ утра модерният стил на града с огромните многоетажни молове, с чудеса на техниката, които за нас са все още са само в сферата на мечтите ни, чаровни са и хората, които макар и винаги забързани ще намерят минута време да отделят на всеки зашеметен турист объркан сред огромните булеварди или многобройни линии на метрото. Намирах чар дори и в тежкият и влажен въздух идващ от океана и лекото земетресение, което преживях през една от нощите си там.
От дуга страна в безбройните и тесни улички са скрити привлекателните къщи на хората живеещи там, с прекрасни градини и едно особено излъчване за спокойствие и чистота.
Японците разказват, че при тях всеки сезон е красив и пролетта и есента и зимата и те са създали идеалните условия за да им се наслаждават.
За Токио и Япония мога да говоря много, но смятам че всеки който се чувства привлечен от Азия и азиатската култура задължително трябва да намери начин и средства за да отиде там. Това е един наистина различен свят, различни хора, безкрайно интересни забележителности и усещане, което не е изпитвал никога до сега.ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ