Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » България » Синеморец » Хотел Делта

Синьо лято в Синеморец

Юли 2008  Автор: 74bobi

Отрупан от безбройните оферти през това лято за почивки на екзотични, романтични, ексцентрични и какви ли не места аз все пак избрах да прекарам моята лятна почивка в България и по точно в Синеморец. Курорт с доста противоречиви мнения от хората, а според мен и малко познат от голяма част от българите, които са заслепени от изкуствения блясък на Слънчев бляр, Златни пясъци и други до болка познати курорти в България.
Тръгнх към Синеморец без почти никакви очаквания, а накрая си търгнах с купища снимки, емоции и приятни спомени от там. Прекарах с моята приятелка 12 чудесни дни в хотел "Делта", който е наистина един добър хотел с чудесни условия и невероятно гледка към морето.
Особено ме впечатли как море и река /Велека/ ги дели една тънка плажна ивица и за запален почитател на риболова и морето бях наистина пиятно изненадан. Опитах от всичко което предлага този курорт от риболов по скалите до плуване в едно безкрайно чисто море, от разходка с лодка по реката и резервата до невероятната гледка на подскачащи делфини привечер в морето.
Освен с невероятната си природата и чистота Синеморец е характерен и с няколко диви и много красиви плажове до които се стига само пеша. На единият от тях начеречен "Липите" бях невероятно изненадат как се разхождаха свободно камили.
Наистина препоръчвам на всеки, който иска да види едно от малкото не толкова застроени и претъпкани курорти в България да посети Синеморец, а за феновете на риболова е направо задължително.
Още от последният си ден прекаран там планувах как ще се върна и другото лято и със сигурност ще го направя, направете го и вие.ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ