Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Гърция » Халкидики » Aegean Melathron Hotel

Приказка в Гърция

Май 2008  Автор: kifla

За първи път в Гърция и за първи път на толкова хубаво място.
Смея да каза, че не очаквах нещо кой знае какво от кратката майска ваканция. Докато пътувахме, се изнервихме от километричното задръстване на границата, от горещината и шума. Пристигнахме късния следобед в Халкидики. Това, което ни посрещна, бе спокойствие и красота. Хотелът е по-хубав на живо, отколкото на снимки, а това не се случва често. Посрещна ни усмихнат и мил персонал на рецепция, който ни настани в новата част на комплекса - малки къщички, обрадени от градини. Бяхме впечатлени от грижите, които се полагат за цветята и добрия вид на екстериора. Красотата се допълваше от четирите басейна и палми около тях.
След като си починахме, отидохме да вечеряме в ресторанта. Храната бе разнообразна и вкусна, ресторанта - просторен и стилен. В следващите няколко дни продължавахме да бъдем учудени от това, че всяка вечер ресторантът предлагаше различна кухня - имаше - италианска вечер, японска вечер (със саке).
Бих могла да разказвам още много, но просто няма какво критично да кажа за този хотел - собствениците му знаят как да задържат клиенти и ние ще отидем пак.ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ