Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Отзиви » Австрия » Виена » Центъра на Виена

И Джеймс Блънт, и Ван Гог са готини на живо...

Октомври 2008  Автор: niia_73

Здравейте, всички Вие, които обичате ...да пътувате!
... и да "надничате" в туристическите лудости на други хора, с които си причате по "гъдела" в областта на петичките!
...хора, които вместо да мечтаят с години да натрупат благосъстояние - та да тръгнат по широкия бял /но не само/ свят - го правят.
И така решихме заради един концерт и една изложба - съвпадащи във времето - да пътуваме до Виена и то по повод 13 години от нашия сватбен ден. За малко, само за три дни от 28-30/10/2008.

Концертът беше на James Blunt на 28/10/2008 в Щадтхале, а изложбата на творби на Ван ГОГ в галерия Албертина. Сбирката не само обещаваше да е богата. Амбициозно и със замах бяха събрани платна от музеите в Амстердам и Париж, Ленинград и Лондон, Гугенхайм и Метрополитън в Ню Йорк.

За концерта на моя любим британски изпълнител не искам и не мога да разказвам в кратце! Затова ще кажа само, че бях в абсолютен емоционален шок, когато седнах на закупеното по Интернет място, минути преди ангелския му глас да се извиси над публиката. На съседен ред, не съвсем близо седеше моя мил съпруг, на когото не знам дали достатъчно често благодаря, за това, че споделя с ентусиазъм и готовност, и даже с радост лудостите ми... !

И мисълта, че от този разказ някой може да се вдъхнови и да направи приятна изненада на лябимия човек, е не само виртуално-изсмукана, а съвсем реална и осъществима! Надявам се на такъв ефект, наистина!!!


Хайде че искам да проверя как стоят нещата за... Лисабон!!!!
NiiaПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ