С падането на ограниченията за пътуване в редица държави по света, туристите са готови да се завърнат на любимите си места и да преоткрият радостта от новите преживявания и гледки.

Хаосът покрай пътуването по време на пандемията накара мнозина да са по-внимателни в резервациите за екскурзиите си и да търсят допълнителна сигурност при избора на организатор. Няма нищо по-хубаво от това човек да тръгне на почивка с леко сърце и със знанието, че каквото и да се случи, има кой да се погрижи за всичко.

Сигурността е едно от най-големите предимства на новата туристическа компания, през която можете да резервирате почивката си тази година - BILLA TRAVEL. Двойна гаранция за парите, винаги актуални оферти, гарантирано прибиране при кризисни ситуации, безплатно анулиране - това са само част от плюсовете, които ще получите срещу парите си, наред с внимателно подбраните дестинации и хотели в цял свят.

Кои са BILLA TRAVEL?

BILLA Travel стъпи на българския пазар в края на месец април, като брошурата с актуални летни предложения се разпространява в търговските обекти на BILLA България. Зад марката BILLA Travel стои REWE Austria Touristic - най-успешната туроператорска компания в Австрия, която принадлежи към DER Touristik Group и осигурява перфектната почивка на над 7 милиона души годишно.

Макар и ново име за българите, BILLA TRAVEL има 20 години опит в организацията на почивки по цял свят - от Мавриций до Мексико и от остров Миконос до Кипър.

Снимка: iStock by Getty Images

7 причини да изберете BILLA TRAVEL за своята почивка:

1. Получавате двойна гаранция за парите си. С BILLA Travel няма нужда да се тревожите за парите си, защото те са двойно подсигурени - веднъж от австрийската държава чрез законовата защита срещу несъстоятелност и още веднъж от касата на REWE Group - един от най-големите европейски концерни с годишен оборот от над 75 милиарда евро за 2020.

2. Имате опция за безплатна анулация. Всички сме хора и непредвидени ситуации се случват на всеки. В моментите, когато пътуването се проваля, няма нищо по-хубавото от това да знаете, че можете да получите парите си обратно. С допълнителната услуга "Флекс пакет" резервацията ви може еднократно и безплатно да бъде анулирана или презаверена до 14 дни преди отпътуване.

3. Спокойни сте за здравето си. BILLA TRAVEL работи само с хотели и авиокомпании, които покриват всички санитарни стандарти, свързани с COVID-19.

4. Знаете, че прибирането ви е гарантирано, каквото и да се случи. В случай на кризисни ситуации по време на пакетни туристически пътувания екипът на BILLA TRAVEL има грижата за обратния полет и удължаването на хотелския престой.

5. Можете да избирате между полети от три летища според това кое ви е най-удобно - София, Варна или Букурещ. Понякога виждате мечтаната почивка, но полетът излита от летище, до което трябва да пътувате дълги часове. С BILLA TRAVEL можете да изберете най-удобното летище за пътуването си.

6. Не чакате да се събере група. Всички почивки, предлагани от компанията, са с гарантирано провеждане, без минимален брой пътуващи. Така от момента на резервацията знаете със сигурност дали ще пътувате и не е нужно да изчаквате до последния момент, за да сте спокойни за плановете си. Самолетните почивки на компанията включват полет, трансфер до хотела и настаняване с избрания от вас вид изхранване. Оттам нататък имате свободата да се наслаждавате на новите преживявания по свой вкус и със собствено темпо.

7. Виждате дестинации и цени в реално време. Не е нужно да очаквате потвърждение за свободни места, защото информацията за дестинации и свободни места на www.billatravel.bg е винаги актуална. В момента, в който изберете своята почивка, можете да я резервирате веднага.

Снимка: BILLA TRAVEL

* Материалът съдържа продуктово позициониране