Дори и да не сте почитатели на операта, това предложение е толкова примамливо. Лято, Париж и необичайно преживяване.

За първи път в историята феновете на мюзикъла "Фантомът от операта" ще могат да резервират нощувка в емблематичния парижки театър Пале Гарние. И не само това - те ще отседнат в заветната Почетна ложа, най-ексклузивната зрителска платформа в залата, която за една нощ ще се превърне в разкошна спалня. Предложението за тематичен престой в стил "Фантомът от Операта",  e препратка към романа на Гасто̀н Льору̀ и мюзикъла на Андрю Лойд Уебър.

Снимка: Airbnb

И ако не ви е достатъчно да се отпуснете и да се насладите на гледката към ултрамодерната необарокова зала по пижама, престоят е придружен от куп други ексклузивни преживявания. Гостите ще могат да направят обиколка на подземния басейн, вдъхновил леговището на фантома, да гледат рецитал в изпълнение на артисти от Парижката оперна академия, да вечерят в богато украсеното Фоайе на танца, да получат частно балетно посвещение и много други, пише TimeOut.

Проявата е организирана в чест на тазгодишния гастрол на мюзикъла в 15 държави, но и великолепен начин да се каже впечатляващо сбогом на пиесата преди последното й представяне на Бродуей. Това е и част от новата програма на Airbnb за подкрепа на туризма, свързан с културното наследство.

Снимка: Airbnb

Офертата за престоя в Пале Гарние ще бъде пусната на 1 март, а цената е само 37 евро - този номер носи и ложата. Има и уловка, разбира се, ексклузивното преживяване ще се предлага на принципа "първи дошъл, първи обслужен" на желаещи, които са регистрирани в платформата на Airbnb. Тъй романтичната нощ е на 16 юли.

Kaтo чacт oт aнгaжимeнтa нa Аіrbnb ĸъм ĸyлтypния тypизъм в Eвpoпa, тpaдициoннитe oпepни лoжи нa Пале Гарние щe бъдaт pecтaвpиpaни. 

Снимка: Airbnb