Лас Вегас е известен с казината и невероятните си шоупрограми, но през деня легендарният град на греха също не спи. Ако трябва да опишете тези партита, които се организират край басейните в американския град, на някой, който досега не ги е посещавал, просто си представете всичко, с което градът е известен нощем... само че на дневна светлина.

Партитата се организират от март до септември и привличат младежи и хора от всички краища на света, дошли да похарчат парите си за забавление... с твърде малко дрехи на гърба си.

Всеки такъв дневен клуб има свои правила и ограничения, но това, което най-много учудва чужденците, е сякаш безкрайният списък със забранени вещи, които не могат да се внасят от съображения за сигурност.

В него влизат неща като капки за очи, дъвки, лекарства, джаджи, които се носят (като смарт часовници).

Повечето клубове имат списъка със забранени вещи и подробности за дрескода публикувани на сайтовете си. Например, в някои клубове няма да ви допуснат, ако носите джински със скъсан ефект, а в други дънките са забранени като цяло. Има и трети, където изобщо не можете да влезете, ако носите каквито и да било панталони. Размъкнатите потници и обемни тениски, колкото и да са модерни, също ще доведат до забрана за влизане на много места. Тениските с обидни надписи също по-добре да останат в хотелската ви стая.

В няколко клуба едно от най-прочутите модни престъпления - носенето на чорапи със сандали или джапанки, също е официално забранено.

Електронните цигари също не се допускат в някои клубове, а чантите обикновено трябва да бъдат оставени в сейфове, за които се плаща между 20 и 70 долара дневно.