Dir ID: Парола:  
Регистрирай Dir ID Забравена парола  

Търси почивки

 

Амстердам - с "Руал Травел"

Тип: Екскурзия | Дестинация: Холандия | Град/курорт: Амстердам

Продължителност: от 06 Май до 23 Септември


Транспорт: Самолет


Хотел: 3*


Нощувки на база: Със закуска


Цена на пакет: от 1299 лв до 1344 лв


Описание:
Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Амстердам, екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с „България Ер”.

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Амстердам, трансфер, настаняване в хотела. При пътуване с авиокомпания „България Ер”, обиколката на града се провежда в първия ден. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН - Закуска. Обиколка на Амстердам с екскурзовод на български: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Разходка с корабче по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи: Райкс Музеум – една от най-богатите картинни галерии в Европа; музея на Ван Гог, където е събрана най-пълната колекция, представяща всички етапи от творчеството на големия художник; къщата на Рембранд; Западната църква, в която се намира гроба на Рембранд; къщата на Ане Франк; музея на восъчните фигури “Мадам Тюсо”; музея на еротиката и пр. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН - Закуска, трансфер до летището и отпътуване за София.

Дати:
06.05 - 10.05
18.07 - 22.07
05.09 - 09.09
19.09 - 23.09


Пълна информация за всички екскурзии на "Руал Травел" можете да намерите на: www.rual-travel.com3.09Галерия

"Руал Травел" ООД

Телефон: (02) 980 4646; 9890413; 980 9676

E-mail: rual@rual-travel.com; rual@techno-link.com

Адрес: ул. „Г. С. Раковски” № 113; бул. „Ал. Стамболийски” 48


 Изпрати на приятел