1000 лева за семейство с две деца ще струва почивката за Великден

Около 320 000 ще бъдат пътуванията на българите през почивните дни около празника, от които около 60 000 ще са в чужбина, според прогнозите на проф. Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма

Обратно в новината

Коментари - 1000 лева за семейство с две деца ще струва почивката за Великден | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Институт за анализи и оценки в туризма!!!! Някой работи ли въобще в тази държава?

Онези от комитета за оценка на работната сила и връзките на бизнеса с обществото

1000 лева струва само един уикенд във Велинград. На човек!

...ваканциите са мярката дали българина е беден или обратното. Нито цени на енергия го плашат, нито цени на агнешко, козунаци и т.н.

1000 лв., ама на човек, не за четиричленно семейство!!! Туристическият бранш е освирепял след трите сушави години и сега ще гледа всячески да избие загубите от сезони 2020, 2021 и 2022. И всичко е за сметка на туристите, разбира се!

Много вожд, малко индианец!

Толкова. Ако го празнуват вкъщи.

Нито ми е зор почивката, нито нищо... Бай Ганя няма пари уж , а се чуди все къде да се завре, чак и кредити тегли, че да ходи. От 10 г не съм бил на море и не ми и липсва, но пък резултата е 2 апартамента, детето учи в частно училище ....Единствения недостатък е малкото лично време, нооооо няма пълно щастие. Приоритетите са други другари! Успех !

По-тъпо заглавие не бях виждал!

Насажда ни се "европейският модел" за непременна почивка - от какво? В България истински работещите са много нисък процент! Тези които спят по бюрата в разни държавни предприятия, агенции, фондации и т.н. изобщо не би трябвало да имат дори и отпуска! А Великден може да го посрещнеш и със 100 лв. със семейството си в радост, въпрос на гледна точка!

На мен лично няма да ми струва нищо. Вечерта преди Великден ще отида на църква. Време за пост е, не за тумбак туризъм....

Така е, всеки с приоритетите си. Но човек трябва и да си почива от време на време, защото иначе резултатът е burnout. Трябва и да си създава емоции в този живот, защото два апартамента и частно училище - добре, ама топлят ли ти душата? Зареждат ли ти батериите? Превърнахме се в технократични роботи, в роби на работата и вещите, а имаме нужда от контакт с природата - дори и да не е по време на скъпа почивка, за която да теглим кредити - за да се чувстваме добре и човешки.

Гроздето е кисело а? Ми поискай от шефа си да ти увеличи за плащането за писане на коментари. Или си намери нормална работа

Така ли?! Нещо ме съмнява, но може нямам семейство.

умно-красив или трол на заплата, а?

Ами не другарю-просто човек дето за нищо на света не би се хванал на държавна работа заради ниското заплащане. Само тия дето не стават те за нищо се натискате да работите на държавна работа.

Да можеш да работиш и след това да отидеш на почивка където си поискаш. Да можеш да си купиш апартамент и да се нанесеш да живееш в него, а не да чакаш 15 години евентуално за да получиш някоя панелка. Да можеш да отидеш в най-близката автокъща и да си купиш автомобил, вместо да правиш 10 години вноски в мототехника. Много гадни тия европейци бе-друго си беше едно време почивната станция на балкантурист с общата баня и тоалетна.

Не е лошо да се поразровите и да видите какви всъщност са цените.

Нещо се опита да кажеш, ама не ти се получи...

Баба ви все на СПА и в чужбина е ходила. Раницата, Балкана, хижата и ще ви е почти безплатно.

Ми хубаво. Щом чувстваш, че си роден за да бачкаш като вол - дерзай. Аз пък си предпочитам морето пред офиса.

Моли ме за отсрочка за наема, защото миналата година бил на спа и сега го уволнили и си търси друга работа, но не може да намери. Как да постъпя? Моля за мнението Ви.

Е то Велинград не е само Акватоника и Грандхотела.

Лъжеш според мен. Нито апартамент под наем имаш, нито наемател.

И компютър и телефон и кола не е имала. Веднага да ги захвърлиш.

Позабогатя българинът и ако не се тагне във фейса от Грандхотела във Велинград или Банско, не се брои за почивка.

И преди, и сега никой не те е карал насила да купуваш и почиваш...

Не, благодаря!

Българина има пари !!!

Именно защото знам какви са цените, затова и си позволявам да коментирам. 1000 лв. за четирима за четирите почивни дни около великденски празници - това е само в сферата на фантазиите.

Случаят е напълно реален. Интересното е защо вие не можете да приемете че все още има хора които не лъжат?