200 лв. за чадър и шезлонг на плаж „Перла“?

Това е максималната цена, която концесионерът може да си позволи

Обратно в новината

Коментари - 200 лв. за чадър и шезлонг на плаж „Перла“? | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

200 лв., но до обед. След обед още 200 лв.

За чадър съм плащал един или два пъти поради естеството на компанията, но това е за период от около 15 години. Смятам в следващите 15 да намаля потреблението още :)

Да са ибът у гъзъ!

Тези да не протестират на лято както зърнопроизводителите сега, че в Гърция и Турция е по-евтино и никой не им стъпва на плажа?

В Албания са БЕЗПЛАТНИ!!! В Турция са почти без пари, а в Тунис плащаш 10 Евр за 7 дни ползване!!!

Държавата наново влезна в собствения си капан. Преди години я измислиха тази глупост, концесионерите да слагат в договора каква е максималната цена на която ще предлагат дадена услуга и сега концесионерите си правят гавра с държавата. То е ясно, че няма да сложат 200 лв. за чадър и шезлонг но хитрите концесионери защо да не се застраховат и да сложат такава цена. Все пак договорите са за 10 години и знае ли се след 10 години 200 лв. може да е нормална цена с тази инфлация която върви яко.

Тъкмо се чудех къде да ходя лятото. Благодаря за съдействието, няма да е на "нашето" море.

Защо, не можеш да си купиш чадър и да го занесеш до плажа ли? :-)

Аз не искам всеки ден да си купувам нов.

Един градски басейн струва пари да се купи имота , да се платят данъците , да се построи съоръжението и цената е около 20лв. на човек. На морето разходите са в пъти по-малко и накрая за потребителя е по-скъпо. Лакомо дупе кръв сере.

За 100 на ден ще се търкалям от ядене в Южна Италия или Испания плюс че ще тичат да ми носят фрапето в шезлонга без пари Да го духат с тия цени

за 50 Е може само да гледаш някой хотел в Италия от страни. :-) Е ще пиеш 2 кафета в някой плажен бар, но нищо повече.

Някои си пишат по хавата. И заблуждават колебливите и нанасят вреди .

Кафето на плажа в Италия е 2 евро максимум. А хотел за 50 евро ще си намериш, стига да не искаш да се правиш на гъзар. Щото Ганьо е на гол задник чифте пищови. В момента съм по Карибите - Гваделупе, Доминика, Мартиника и Санта Лучия. Тук кафето на плажа е под 2 евро. Плажове с чадъри почти няма. Хората не са тъпи когато си имат палми, няма да бодат чадъри, а за палмова сянка пари не искат. Няма как да кача снимка от касовата бележка от кафето на плажа от филма Убийства в Рая. Да видиш кафе на плажа за 1,80 евро.

По-глупавите одим на Халкидики ...

В Икеа са по-евтини

Тия не разбраха , че финансирането на плажната ивица е основния проблем , който гони българите от Черно море и ги праща в Гърция. Има и други недостатъци , но само тоя ако се редуцира ще започне лека полека завръщане на туристи.

Мечтай си за завръщане неее

Успех със сезона... скапаняци!

Гърция приятно ни зове еее ей и замириса на море .

Имаш предвид "успех", нали?