Амулиани: малък, близък и спокоен гръцки остров

Морето е изключително чисто, а околните островчета в морето са идеални за разходка с лодка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубаво място. Били сме 4-ри години подред с дъщерята, когато беше малка :-). За съжаление решихме повече да не ходим там, въпреки добрия хотел, с много добра храна и отношение. Напълни се със селтаци от всякаква народност, сърби, българи, пияни руснаци изобщо неприятно и на хубавия плаж и в селото. Като пример, последно на плажа се изсипаха две коли шопски дебили, дето си носеха лодка (малко по-голяма от детско корито) с външен двигател, вързаха вътрешна гума на въже и започнаха да се забавляват, при което удариха няколко деца с въжето и набързо гърците им обясниха цветно, че не се прави така. Затова на по далече, Лефкада, Кефалония, Итака, Елафонисос, Крит. Няма балкански селтаци, далече им е.

Амуляни има един от най-фините пясъци/плажове. Само дори за това си струва да бъде посетен поне веднъж. А горе над Уранополи ви зяпа Плевнелиев от къщата си на хълма. :D

Прекрасно място!

Доста тъпо място. Прилича на селски курорт в България от 70-те години, походящ за палаткаджии и всякаква смърдяща твар.

Има си два шумни бара, които работят до към 4 през нощта все пак. Не е чак такава идилия :)

Къде ?

Всяка година ходя там, но не на острова, а до Уронополи. Единственото лошо нещо е ,че няма нито една дискотека или нощен бар в района. Плюсовете са много - перфектна храна и обслужване, син флаг плажове с безплатни чадъри и шезлонги, не е претъпкано.

Чесно!

ходѝ на слънчака

Ти па нищо не каза!

Мястото си беше супер до към 2000-2005 година докато не го бяха полазили много българи. Тогава там ходиха основно гърци и тук-там чехи. Като се изсипаха българите и руминците стана нещо подобно на Тасос.

А вие от каква националст сте, най-вероятно българска, значи сте част от "полазилите го" българи.

Граматикова, за теб говорят! И не се прави на умряла лисица!!!