Баба, качила се без билет на 30 самолета, разкри тайната си

69-годишната американка няма намерение да спира с опитите си да се промъква на полети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да и се прости веднъж, дваж. Но над 20 тъти, тази бабичка е крадла и измамничка. Мястото и е в лудница. Защото на свобода ще продължава да мами.

Думата 'баба' не трябваше ли да бъде заменена с 'възрастна жена' според евролиберстките норми?

Евала на жената :)

Да я накажат да се вози доживот в някой самолет. ;)

Артър Хейли в "Летище" имаше такава героиня - бабичка пенсионерка фен на авиацията и безплатните полети. Тази оттам е взела идеята.

Думата "баба" в контекста в който я употребявате в англоезичния свят не съществува! Не може да кажете просто жена, а трябва да лепвате този гнусен етикет "баба", за да звучи сензационно.

На всичкото отгоре тази жена ползва схемата от 20 години. Пояснявам за неграмотните редактори - била е на около 50 години.

„Баба“ може да се отнася и за възрастна жена изобщо: като обръщение от страна на по-млад човек или дете.

плаче за съд.Никъде по света не се пише така - дама, възрастна дама и т. н. , но БАБА - не.Но че сте неграмотни знаем.

Марийчето е от село Там ги бабосват и бутат към гробището още на 45

Леле- евала за Чикагското летище- тия там са като Гестапо- не може и пиле да префръкне, а тази жена минала летищен контрол. Нинджа. Ха-ха

А до занзибар ходила ли е? За една приятелка питам, че е скъсана с парите, като повечето на тази дестинация....

абе задници, не сте дирници - тази жена американка ли е или англичанка? МАМА ВИ ДА ЕБА И СОФЙСКИ КОПЕЛЕТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Респект бабе, living the dream!

Значи бабата се крие при тези които подлежат на особена проверка... и така успява да се качи на самолета, егати и службата сигурност имат по тези летища;)

"... 69-годишната американка Мерилин Хартман,..." и после "По това време англичанката е на 66 години и след като..."?!?!?

никнейма ти е правилне :) ама задниците са си за ебанье! :) за първи път, първи те писаха, те са шървата е-медия в света, те са номер 1 в излагацията. МАМА ВИ ДА ЕБА!

Така е като няма кондуктор да проверява билетите... И който е без билет да го свалят веднага! :)))

Това е застъпено във филмите на Харисън Форд, само че там милият Индиана е кондуктор на... дирижабъл.

Всъщност ако наистина е бездомна, един презокеански полет си е направо 5* hotel: Хранят те, поят те, дават ти завивка, топло е, има и екрани, возиш се и като стигнеш, т.к. не можеш да минеш паспортната проверка, трябва да те върнат обратно :-)

ахаха, жената е на възраст, няма дом и имущество. Прави ви на луди и нищо не можете да й направите. хахах :-)

Като я гледам на снимката, жената изглежда навярно и по-млада от авторката, но като се има предвид простотията и особено журналистическата простотия и неграмотност по нашиге ширини, не ме учудва просташкото заглавие. Виж, ако авторката пише за своята баба, добре, но добрият тон по света изисква изрази от типа на "възрастна дама" или само "дама" или "жена", но у нас май тези неща не са понятни. А и упоменаването на възрастта на когото и да е (а 69 години не са кой знае колко страшно много, защото доста хора на тази възраст изглеждат и са по дух много по-млади от някои "младежи", е проява на лош и неуважителен тон. Жалко, че многото пътувания напред-назад по света не са ни научили на нищо! Селящината си остава в кръвта! Кажете на някоя французойка, германка или друга дама "баба", веднага ще си помислят, че говорите на или за баба си от село! Поне се учете сами на учтивост и добър тон, ако вкъщи не е имало кой да ви научи!

Да де ама в самолета ще са един повече. А по документите за полета не. Няма как такъв самолет да излети.

Ами някъде се крие бабата. Може би в тоалетната. А може да има схема, така че да не успеят да я преброят преди излитане :-)

Хммм, дали наистина стюардесите броят пътниците или чакат от гишето където сканират бордните карти да им кажат, че всички регистрирани са се качили ?

Броят ги.

Ислямска Държава дават пари за такива патенти.

“Летище“, Артър Хейли

Абе, учили сме, че има едни неща, дето им викат кави, ама за кво бяха...

Разбрахме, не си по четенето...