Коментари - България води в класация на най-изгодните места за почивка | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишман спицялистите експерти по почиФки и форумци от паньелните блокови, ходещи зад граница не познават главния факт - касае се за РАЗЛИЧНИ морета и океани! Средиземното не носи полза, а вреда за здравето! Черноморието и планинките до него са благотворни, лиманната кал, състава на солта, бризчето и др.! А, че го бетонирахте и му таковахте това-то е верно и е редно сега да сринете сичко! За Мальорката, дето я назастроиха пишман-звездите на Гирмания не ми говорете! И там е тераса до тераса.

Най-доброто отношение цена качествоп е имено там в Турция! ПРАВ СИ И ТО МНОГО

поднесена реклама,звучаща като вица за двете циганки,вадели моркови в ТКЗС-то:гледай ма,гледай,тоя като на моя Асан:такъв голем ли ма?:не ма -такъв мръсен..

Разбира се, че е най-изгодно - само че британската медия не им е казала, че офертата е за мазохисти ...

Нормалния българин не плюе по българските източници на доходи . Даже и да може да си позволи по-добри дестинации. Плюят предимно хора с небългарски произход и такива с ниско IQ. Със здраве.

Напротив, нормалния българин плю по кенефното ни Черноморие, защото е бесен че е раздипано от бездарници, икономическия потенциал е сведен до минимум, въпреки уникалната природа, продукти и култура. Накрая българите се гнусят да почиват там въпреки, че може да им е по-изгодно. Затова няма и германци, англичани, шведи а само бедни братушки и румънци които са наблизо ...

Исках да кажа няколко благи думи на форумниците, във връзка с мнението им относно нашето море, но дира го скри. И все пак, всички които избягвайте грозни думи за нашето море сте... големи ку

Знаеш ли кой плюе.Познавах една помакиня говореща развален български и тя веднъж отишла в Гърция и вече в България било много зле.Ей такива.

"Топчета с мазут на плажове в Несебър и Равда" - събирай мазут, прави бензин, избий си парите за почивката на Черноморието!

В цифри може и да е най-изгодно в БГ, но отпуск вземаме, за да релаксираме. Когато се случи нещо като в "Бикини" от последната седмица, това ни струва скъпо, много скъпо - провалили сме си годишната почивка.

Бре Бояне, защо така бе човек, защо... С такава неприязън говориш... Това е наше море, мое и твое. То е част от красивата ни природа. Аз съм роден тук, на морето и ми е много мъчно когато го украсяват с различни епитети Ходи в Гърция, никой не ти пречи. Защо трябва да говориш толкова грозно за морето. Та то е все още всичко за нас, които тук сме целогодишно

Най-евтино незначи най-хубаво. Ако се направи едно просто сравнение, какво е съотношението цена спрямо качество, ще се окаже, че почивката на нашето черноморие е безумно скъпо "удоволствие". Но, в крайна сметка всеки има вкус и предпочитания. Аз не си падам по мутри, цигани, чалга, наркотици и т.н. Затова не съм стъпвал на родното черноморие то много години.

Най-смешно е да коментираш нещо без да си видял, усетил и т.н. Аз ходя често в Гърция, България и сега съм в Испания на море. И мога да ти кажа от личен опит, че при еднакви условия в България е най-евтино. Сега не коментирам почивки от типа напазарувал за цяла седмица в Лидл и от плажа в квартирата. При нормално прекарване като хранене на обяд и вечеря в ресторант, спане в подчертавам ХУБАВ 3-4-5 звезден хотел и по някое кафе и питие в барче в България е близо 2 пъти по-евтино от Гърция и Испания. Като за Испания ако си в хубав курорт може да ти стане и тройно по-скъпо. В хубавата част на Марбея една пилешка пържола с гарнитура е около 15-20 евро, а телешкото започва от 22 евро. Безалкохолното е 3-4.5 евродобрите хотели са над 250 евро за двойна стая, а наистина хубавите започват от 400 евро за нощувка на вечер. За сравнение Роял Касъл на Елените е доста под 150 евро на вечер, а е наистина супер луксозен.

Не те знам къде си ходил, но аз лично съм обиколил бая места и мога да ти кажа че от години предпочитам да почивам извън пределите на България, не само че обслужването е на ниво НО ми излиза и по-изгодно. Ако в БГ ми е евтино защо маса народ бяга навън да почива?!?!

на Майорка, където почиват богаташи? Да отидат до Аликанте в Испания, ще имат къща под наем, евтина храна, тишина, покой, усмихнати хора навсякъде и няма да има нито побоища, нито фекалии във водата, нито чалга ще кънти денонощно, а храната сто пъти по-вкусна и качествена, отколкото тука!!!

В ГРЪЦКОТО МОРЕ МОЖЕ ДА СИ ПРОЧЕТЕШ ВЕСТНИКА НА ДЪНОТО ДОКАТО В НАШЕТО НЕ МОЖЕШ ПРЪСТИТЕ НА РЪКАТА СИ ДА ВИДИШ.САМО ЧОВЕК КОЙТО НЕ ДЪРЖИ НА ДОСТОЙНСТВОТО СИ МОЖЕ ДА СТОИ НА ЧЕРНО МОРЕ.

Къде се навъдихте такива достойни на родината си плювачи от сутрин до вечер.

И въпреки статията...аз пак ще съм в Гърция на море. И май доста други.

На промоция е разстройство, татуирани тъпаци, чалга, мръсно море, плажни принадлежности за десетки левове на ден. НЕ, БЛАГОДАРЯ !

не лъжете, не е вярно!!!!!!!!

Всеки получава това, за което си плаща. Не случайно цените тук са "най-изгодни".

Вижте сега, ако говорим за цени, да, може би у нас са ниски, сравнни с другаде. Но, кой ще постигне по нашите курорти качество на услугата, чистота, ред, отлична инфраструктура и честно обслужване? Да не говорим за нашето замърсено море, където каналните води са задължително налице по всички плажове. От години не смея да си потопя пръста в тази воняща морска течност... Та, нека идват тук всякакви отрепки алкохолици и дрогери, нека си плащат менте алкохол и развалена храна с по-ниски цени, аз предпочитам да дам повече, но да съм по-далеч от тази помийна яма, наречена морски курорт у нас.

Съотношение качество и цена също има и в Испания.Бях на едноседмична почивка в Йорет де Мар(Каталуния). Храната беше прекрасна,градът чудесен, плажа също,а цената-поносима за средностатистическия българин.

Значи дошло е време нашите хотелиери да вдигат цените...

ОСВИНВАНЕ!!! ЯВНО НА ТЕБЕ ТОВА ТИ ХАРЕСВА! ТОВА ПРЕХЛАСВАНЕ МИ Е АБСОЛЮТНО НЕПОНЯТНО,ОСВЕН АКО НЕ СИ ФЕС!!! ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ НА ДВЕ КРАЧКИ ОТ ХОТЕЛА,ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ОНАЗИ ШУМНА СРЕДНОВЕКОВНА ГМЕЖ!!! НЕ,МЕРСИ!

клко ви платиха?

Бълхария води в класация на най-изгодните места за алкохолна почивка. Защото алолола е менте!

"Алолола" - явно и ти си ударил едно-две ментета ;)

Еми незнам, на нас богоизбраните българи не ни харесва много. Ама няма и нужда, и без това по-доре повече място за чужденците с пачки. Не бойте се, хотелите ще са пълни, с или без ваше височества.

скоро ще се стреля по границата,само и само да не летуваме другаде

СТИГА С ТЕЗИ ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ!!! БЪЛГАРИЯ Е ЕДНО МУТРЕНСКО БУНИЩЕ И САМО ГЛУПАК МОЖЕ ДА РИСКУВА ДА ПОЧИВА В МЪРСОТИЯ И НЕВЪОБТАЗИМ ШУМ!!!

У нас идват заради ниските цени,произлизащи от УНИЗИТЕЛНОТО И ПРЕСТЪПНО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА НИ. Но... който и да е дошъл не е повторил.Тази отвратителна обстановка от страна на обслужване ,кражби,рекет ги кара да бягат У СВЕТ. И са прави Ората.Друг е въпроса ,че идват само избии колци.

Проблемът на българското черноморие е само в долната сган дето посещава курортите. В България е супер да се почива когато се разкарат туристите. Аз предпочитам да ходя на море в БГ-то преди юни и след септември. Тогава селяните (вкл. чужденците селяни) са си по "селата". *под "селяни" имам предвид хора със специфичен манталитет, а не родени и живеещи в селата.

Предпочитам по скъпи курорти...но за сметка на това чисти,без вируси като по нашето черноморие и стичащи се отходни води в морето... предпочитам и по скъпа но качествена храна ,а не да ни тровят като по Черноморието ни където гледат да ни пробутат развалена и с ниско качество храна! И да отбележа,че до сега от почивките ми в чужбина нито веднуж не съм се натровила или разболяла ! Та нека е евтино нашето Черноморие,и знаеме защо идват чужденците в БГ...ЗА СЕКС ТУРИЗЪМ И ЕВТИН МЕНТЕ АЛКОХОЛ!

Като цена - може би да, но като съотношение между цена и качество - едва ли!