Британските летища могат да се откажат от ограниченията за течности в багажа

Правителството възнамерява да започне да ползва високотехнологични 3D скенери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това го има отдавна на много летища

Какво гледат и в какви детайли?! Само да кажа, че преди две години на летището във Франкфурт ми откриха пакетче с бонбонки Fisherman's Friend (25g само!) в задния джоб на дънките и после ме направиха за две стотинки, че ме били предупредили да си извадя всичко от джобовете. Истината: В много сериозни детайли ни проучват...

че всеки който минава през тези скенери, Великобритания ще му знае и майчиното мляко. Има ли възли в щитовидната жлеза, има ли тумори и какви - злокачествени, доброкачествени и т.н. Това е идеален метод за манипулиране на дори корави хора. Предлага им се лечение, което вече го има, но не за всеки. Срещу услуга за UK. Предлага им се да се запази здравна информация за тях, която са затаили пред борда на директорите, за да запазят поста CEO в голяма корпорация. Срещу услуга за UK.

Сканират багажа бе тъпун, не теб. Никой не го интересува да те сканира, защото с няколко кликвания могат да ти проучат какво си търсил в Гугъл и ще знаят не само какво ти става в тялото, ами и в главата ти, Разбира се в твоя случай като ти чета разсъжденията нищо няма да открият за главата ти, защото гледайки колко си тъп явно нищо не се случва там. Педал смотан.

Доверявам се на твоята преценга, лайно в биодизел преработено! :D

в голЕма грешка си. Става дума за рентгеновите скенери за ръчен багаж. Теб те гледат или микровълново, или с рентген, но не до детайли, които те притесняват.

Нали бая народ изпищя, че буквално ги гледаха голи още преди 10 години. А сега...

С това се занимавам. Никакви глупости и истерии, че ги гледали голи. Гледат силует на тяло, без нищо конкретно. И сега това се вижда. Освен ако не си глътнал презервативите с коката или налепил пакетите с трева по теб. Останалото е бяло-сив силует на човек. Но никой не ти пречи да вярваш на някой, който чул от двама, докато пътували в метрото, а ти си бил на съседната спирка, докато си кихал в маска и не си видял кой го е казал ...

Не ходи в Лондон като не ти харесва...тръгвай за Масква...пеш за там полети скоро няма да има