17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какъв е проблема? Ваксини ще има за всички до тогава. Всичките ми приятели и роднини са вече с една доза, предстои втора. Изкарваш си сертификат и няма бъркане по отверстията, няма по 100 кинта на калпак за PCR. Ейй, много сложно, значи!:)))

При ограничителните мерки, които държавата ви е наложила, чадърите са излишни. Не, че ще отида на лайноморието де, но няма да кихна на нашата държава 200 лв. за ПСР тест и после още толкова на вашата за връщане.

Ами пак там.Тихо ,чисто ,спокойно ,просторно,любезни хора, не е скъпо,хубава кухня най-вече разнообразни рибени блюда.

За почивчици трябват пари. Припечелвайте от интернет https://yivmoney.xyz/439005225896835/ Лесно е. Да не збравите да почерпите .

Мога да изчакам една две години. Да се омаже всичко. Да се поразчисти леко свинщината. Колкото и да се иска на всички нещата да са като преди, няма да са. Вероятно ще има затваряне и през лятото в някой държави. Това е още втората вълна на пандемията. Обикновено са три и след това изчезва. Имайки предвид склонността на РНА базираните вируси да мутират изненадите тепърва предстоят.

Joe69

Прост трол! Заври се в зад..са на оня дебелия и не излизай цял живот!

в три и половина през нощта да пишеш във форуми. Ти ако си лекар (пишеш, че разбираш от вируси), след безсънна нощ ще умориш пациентите си.

Епа, аз си боцнах ваксинката. Там съм това лято. Повече по черноморието. Не.

Има един израз: Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си.

Да се обособи специално едно КПП за ваксинирани. Заслужавам VIP-посрещане ;)

Има да чакате туристи от България. С този един отворен пункт, където ще се струпат ваксинирани, неваксинирани, с ПСР тестове и без ПСР тестове няма да напълните плажовете в СЕВЕРНА Гърция. А и заради вашите плажове няма да осакатя децата си за цял живот с тези измислени ваксини.

Ти къ мислиш? Чоко се сетил, а гъркът няма да се сети?

за ваксинирани? а тествали ли са как ваксиниран понася лятното слънце? да не стане като във филмите с вампири ....

Всяка жаба да си знае гьола!!Мутрите да ходят при себеподобните си,а хората,които разбират от красота и естетика да ходят в Гърция.

понеже няма къде да напиша, че комунистите са прости. ще напиша тук. комунистите са прости. :)))))))))))

Статията е за автомобили.

Дори и така да е , това по никакъв начин не променя факта, че комунистите са прости. :)))

Разсмя ме.

В ЦЯЛА ЕВРОПА !! ТИЯ СЕ ВАКСИНИРАХА БЪРЗО !! НЕ ИМ СЕ ГУБЯТ ТУРИСТИ ВЪВ ТАЗИ КРИЗА !!

Няма лошо да ни пускат, но ако сложат изискване да ходим на плаж с маски ще стане веселба. Нещо хич не им вярвам. Малко са като нас, един ден едно, на другия друго

11 милиона жители -а тука когаааа.

Ние сме антиваксъри.

Ти специално си идиот с хомосексуални наклонности.

Няма проблем да си направя PCR, вече имам няколко заради пътуване по работа в чужбина. Но няма да "спонсорирам" фашистката идея за този вид туризъм! Имаме море и тук.

зоро си падаше по черното, ама ти май си по кафявото, а?

Саше, твоите феодали скоро ще те изоставят, всъщност...тролската професия е с леко кафяв цвят :-)

То не бе Гърция, не бе чудо, всяка година едно и също щом започне да наближава пролетно-летния сезон! все едно ако не си ходил в Гърция, не си живял!

Това важи за шопшите,отиват за два дни я гърция през уикенда примерно и после се фраскат,кооой знае къде са ходили,ами идете в Алпите бе!!!!

ама зимата!

И не само в Гърция, и не само лятото, и не само за два дена. А на бг оаканото море не искам. Не искам да наливам и стотинка в джобовете на бг феодалите

Да разполагат... Има да чакат..

Така е, ганьо нема да се ваксинира, а с пср, много скъпо ще му дойдат бурканите и газта.

Малялкасите отново натрупват столчетата, но не се сещат, че при тях също се разраства и може въобще да не могат да приемат никого от още по- заразените държави. Кочид-19 е бич за алчността.

е държава и има държавническо мислене по сериозните проблеми, а тук има един с една джипка дет инспектира неща дет не разбира и разхвърля чужди пари без мисъл за какво и как. А вие се надевайте..ама за сега сте се наденали на най-кривия и чепат в света.

Ние сме антиваксъри

само за ваксинирани ще е :)

С тези мерки ще си се пекат само те по плажовете. Ще почакаме да отстъпят. Можем да чакаме.

Не че гърците много се радват на българските туристи, но ако оставят отворен само Кулата - Промахон не вярвам наплива нашенци да е много голям. Освен софиянци де. От Стара Загора през Маказа гръцкото море ми е на по-малко от двеста километра, а през Кулата отива над петстотин. Не знам дали сте ходили, но при еднакво разстояние което трябва да пропътувам Черна Гора е три пъти по-добра дестинация за почивка от Гърция.

Знаеме ганьо, газта е скъпа..

Силно се надявам тая година да бъде още по-слаба, с 2-3 милиона туристи общо! Така през 2022-ра може да уврат и да разберат, че е нямало смисъл да са си скапали икономиката за 3009 умрели баби на по 87 години средно . Ама ще е късно!

Отивайте в Гърция и оставете мутрите по морето да фалират. Те са си го заслужили!