Дубай привлича ексцентрични милионери с нов луксозен комплекс  

Atlantis The Royal отваря врати през октомври с грандиозен спектакъл със световни звезди, с 44 вили в облаците, всяка с инфинити басейн, и дори аквариум с 4000 медузи  

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГАЛино, ти да не си брокер на недвижими имоти ма?

Това прилича на панелките в кв. Младост

Някои не знаят как ще преживеят зимата без вода и ток (защото има война), други ще се наслаждават на няколко хиляди медузки. Живот, какво да го правиш.

И на такова място не е гаранция, че ще си щастлив. В същото време ако сърцето и душата са пълни, може да си най-удовлетворения човек и в някое бунгало на Шкорпиловци ;)

Бил съм много пъти в Дубай и няколко пъти повече на бунгалата в Шкорпиловци. Предпочитам Шкорпиловци! Има шопска салата, ракийка, скара-бира и спокойствие! Цените няма да ги коментирам. Както казваш, кеф и още нещо!!!

Защо не покажете робите, буквално, които построиха този Дубай?

Е какво да им гледаме на робите? Роби като роби. Къде са гробовете на робите построили Рим?

Да джасаш в бунгало е като да се возиш в магарешка каручка. Голема романтика, ама всеки предпочита немска кола със 150 коня и климатроник... Долу-горе същата е разликата в класите между Шкорпиловци и Атлантис дъ Палм. Какзвам го като човек бил и на двете места на почивка.

Благодаря, не ми е привлекателно в тази географска широчина ,предпочитам в по-човешки места и да не се вижда пустиня наоколо

Само на мен ли ми се струва, че това не са снимки ами рисунки?

снимките са силно обработени и в нета почти няма снимки отвътре . откриването му е през октомври .

от палмата няма да видиш пустиня ама от тия дето са на брега се вижда як смог и прашуляк и разни едноетажни бараки

Поредният безсмислен луксозен комплекс, създаден за паразити, които се чудят как да си харчат парите.

До псевдо аристократа със 150 коня. Бастунчо, 150 коня са за простолюдието. Високия клас автомобили са над 700 кс. И ако не си комплексиран цървул, а човек със възможности се чувстваш еднакво добре на Аспен, Боровец, Ибиса, Шкорпиловци, Масачузетс, Пловдив и дори на каруца може да се повозиш.

Октомври няма да отвори, ако ще и 25 часа на ден да бачкат. По скоро за Коледа. Оня ден бях там. Още е строителна площадка. Затова няма снимки

Ееее, разбрах сега къде да похарча част от парите от чекмеджетата.

Само като слагат медузите, да не объркат аквариума и инфинити басейна, да не стане инфинити пейн ... :D