Коментари - Дубай се отваря за туристи, но с изисквания | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Температурата в момента е 43 до 45 вечер е 36 Да отидеш в Дубай Август е живо прецакване.Има два три месеца който са хубави и точно сега не е момента гледайте за Ноември ... Март или Април. Веднъж да видиш повече ни ти трябва.Всички трябва да излезем от Бг за да видим какво са направили хората по техните си страни. Тук виж нещо хубаво сме успяли да приложим в нашата хубава страна.

Ходят Шиши, Черепа, Радев и т.н.

Дубаи ходят хора с ментални проблеми да си избият комплексите,нищо интересно и духовно няма там.Страна само за селфита.Държава която плаща на всички теруристи не е най привлекателното място.

:) КОЙ нормален ЧОВЕК би отишъл на почивка в мюсюлманска държава???

предубежденията са признак на невежество-явно не сте пътували никъде по света

Бил съм в мюсюлмански държави ПО работа! Не на почивка за по 1-2 седмици. От 3 години живея извън Европа. Аз ли не съм пътувал? Смешник.

По принципе Емиратите са безопасни и спокойни. Винаги е интересно да видиш нещо ново. Най-добре е през нашата зима да се ходи там, иначе е твърде горещо. Местният хумус и смокини са чудесни. Чаят също. Залез в пустинята, красиво е. И можеш спокойно да оставиш телефон, фотоопарат докато си в морето, не ги пипат. От всеки народ може нещо полезно да видиш:)