Как Covid-19 промени туристическата индустрия

С края на ковид пандемията светът отново се отвори. Любопитно е да разгледаме по колко многообразни начини пандемията промени туризма и хотелиерството

Обратно в новината

Коментари - Как Covid-19 промени туристическата индустрия | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста приличен материал. Пред цифрите и бого… пардон, драскачите мълчат. България е сред петте държави в Европа с най-малък процент възстановен авиа трафик до август2023 в сравнение със същия период на 2019 г. - под 80%. Средно за Европа клони към над 90%. Да си помислят тези, които объркаха туризма до степен да нямаме шанс за възстановяване до нивата отпреди кризата.

семейство ковидарчета с лигавничета.

По време на ковида (периода за подготовка на войната и побъркванете на подземното джудже) беше райско за туризъм. Всичко свободно, мениш си полета както ти скимне, хотелите с огромни намаления, във фитнеса само весели хора, които не се плашат от настинка (и над 90% прекарали я като настинка още преди да дойдат вълните). Само балъците се хващаха че не можело.

От твоя гледна, може и да е било райско - ама я питай "ангелчетата" как им беше :D Така де, требе си благодарен на "джуджето", че ако не беше той, Рая щеше да иде у киреча...

Буквално се пътува повече от преди! Малцина се забрадяват като леки жени. Цените са идеални. Измислената болест не е фактор. Беше само заради разни откачалки.