Как работят ски курортите у нас по време на локдауна

Вижте къде и при какви условия можете да карате ски на Боровец, Банско, Пампорово и Витоша

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи децата са затворници в домовете си и учат дистанционно, щото има локдаун, обаче курортите работят!

То изобщо нищо не бива да се затваря не само деца и курортите. Това е някаква политическа измислица да си завираш главата в снега че имало било грип и настинка както последните 2000+ години... Защо искате деца и ски да не могат да карат не разбирам?

Е !!!И!!!

Цените , дори и намалени не съотвестват на стандарта, в който живеем. Освен да си кажем - "Е, ските са скъп спорт и не са за всеки"... може да сее направи и друг извод - че кожодерите сса навсякъдее

Добре де, какво им е толкова скъпото на ските? 60 лева на ден за 8 часа каране (7.5лв/час.) Повечето хора карат макс 10 дена за сезон, т.е. 600лв на година. Толкова ли са много?

дано да не намалят цените по принцип, че горе ще стане още по-голяма лудница! то и в момента е на ръба да не става, заради чакането по лифтовете, но иначе...

Нали в петък забраниха лифтовете? А за бунта в събота защо няма новини?

не си спомням някой да е забранявал лифтове...

За какво давате пари на някой да ви оножда отзад? Реже стълбове, чупи морени, спира лифтове вкл. и Драгалевския? Ако хасвате мъже "зад себе си" ок, ама за нормалните хора не е много "уместно". Ест. че няма да подчистят пътя. Нали Фандъчка е дясната ръка на ББ. Цеко си плаща от твоите 34лв за кабинката да не се чисти пътя. Това е мафия и да не забравиш за ГЕРБ да гласуваш!

На Витоша натрупа невиждан сняг, условията са чудесни, само че заради този сняг пътят към пистите е затворен, а участъка до Лале1 е подходящ само за верижна техника.