17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпите козацки путаци дет квичат как руснаците ограбили Източна Европа да вземе да обяснят как руснаците построиха ЦЯЛАТА ПРОМИШЛЕНОСТ НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА! А педократите от говноЗапада и лудите говеда от кочината Америка-страната от третия свят, побързаха да загробнат цялата тежка и лека промишленост както и науката и развойната дейнсот на цяла Източна Европа! Факти!

Предполагам, че турски фирми са го построили, иначе тия пияници сами нищо не могат да построят.

Построена е по времето на Сталин. Тогава никой не е смеел да почне да пие преди вожда да е казал "На здраве!", ако пробва ще се озове вдън гори тилилейски, без никаква водка.

Кви туристи те гонят ве путак! Това да не са ти говедарските крави дето се наливат с белина и антифриз и дето водят турсити по индианските резервати с поголовно пияните туземци от Кравария Америка. Това е създадено по времето на СССР муньо дебилен!

Браво ! Възхитителна красота на руския север.

Вудъяврйок?

Това е изписването на руски, а не транскрипцията на български. Специалистите по руски език да напишат как точно се произнася на български. Във всички случаи буквата "ъ" не се чете, следователно на български не трябва да я има. На руски тя обозначава твърдост на предходната съгласна.

Ограбиха и плячкосаха цяла източна Европа и я върнаха в средновековието, където се намират те самите

Русия е известна с това, че краде, трови и убива, а не с някакви си градини

ти и таквива квичалници наистина сте в средновековието. освен да квичите и да одите еаведени с изсулени потуряци друго не можете. я виж унгарците къде са и къде си ти свинята ебана... ббаахаха

... бба-ах ти тъпака съветски и сибирски ...

Цари вечен студ....зимата настъпва в края на септември... Да, разбрахме.

Това е нахална лъжа. Руските орки могат само да крадат, изнудват, мамят и убиват.

Я да не ми се правите на жертви, че аз ви плащам и тока и газта и какво ли не. Където бръкнеш само руски имена излизат. Не ви ли е срам малка България да ви изхранва, а сега да се правите на оплюти.

Това за американските негри ли става въпрос?

Да отидат да живеят отвъд полярния кръг и да останат там до края на живота си, та да имат време да се насладят на прелестната путинска градина.

анадрлските ти приятели да ти додвт па уа госиь из задния двор, па и на родата ти да не забрааи ди им изръчкат устенцата и дупенцатв.. ббаахаха кой та евава тебе за нещо ве свинопитек умирисан?

Поздравления! Впечатляващо