Куба и САЩ възстановяват директните полети

На 31 август на летището в Хавана ще кацне самолет на американската авиокомпания JetBlue. С това се възстановяват редовните директни полети между Куба и САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Куба и САЩ възстановяват директните полети | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Където на земята вилнее комунист, винеги се стига до беднотия. Венецуела, една от наи богатите в Южна америка, вече няма и тоалетна хартия !!!

Започва "демократизирането" на Куба... Сбогом на този спокоен и автентичен свят.

Много жалко за всички, които искат да видят автентичната Куба - нещо, което никъде другъде не може да се усети. Дано не стане новото Мексико и това, което оставят гринговците след себе си. Надявам се поне кубинците да станат по-щастливи...

робовладелците ще наминават да наглеждат робите ..

Нерде Хавана, нерде Санта Клара!

Кубинците са бедни, но благодарение на географското им разположение, близо до САЩ, много бързо ще се подобрят. Пример за това е Китай. 70-те години бяха едни от най - бедните в света и когато започнаха да търгуват със САЩ прогреса е налице. Сега са малко по - добре от България - страна от ЕС, а бяха по - зле от С. Корея.

Китайците напреднаха по 2 причини: 1) Пуснаха частна собственост и личен интерес от работата; 2) Ограничиха раждаемостта до 1 дете, с което за 20 години са освободили поне 50млн, ако не и 100млн души, които иначе биха се занимавали по някакъв начин с неродените деца. Съответно имат 100 МИЛИОНА работници в повече - които работят без претенции. В САЩ или Германия всичките работници не са 100 млн, а тук са 100 млн + още 300 примерно. Проблемът идва от това, че скоро ще се появят първите пенсионери с по 1 дете и полека лека ще започнат да се чудят какво да правят със старите.

Бях в Куба скоро, там смело го заявявам хората живеят в крайна бедност и докато стигнат руснаците ще им трябват много години.

Кубинците излязоха умни, за разлика от руските сливи мазни! Те предпочитат да получават тупалки в зъбите и да се правят на войници! Куба след само 10 години ще изпревари ватенките по стойност на БВП!!

Баце като те гледам какъв си голтак и клошар и се чудя за какви ватенки и каква куба бръщолевиш :)

Така е. Кубинките са тесни, мургави и са близо. Какво по удобно място за КУРорт.

Поинтересувай се за местното население в Хавай. Много голям процент наркомани, разпад. Иначе луксозен курортен щат. Нещо подобно следва и в Куба.