Курортен комплекс Мальовица посреща скиорите с намалени цени

"Спортът е здраве! А най-добре е да спортуваме на открито," казва Янко Аврамов от курортен комплекс "Мальовица"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пускайте такива смешни статии за Мальовица, ей, в долнопробния стил на реклама за Банско са. "Изкуствения сняг за Мальовица този сезон е тема табу"....и други подобни. Ще полудея като ви чета! Мальовица не го заслужава! Отнасяйте се с уважение и реализъм към това свято място! Всички ви се смеят! Най-добрата реклама ва Мальовица е да не я "рекламирате".

Свято място? Свято място са храмовете, манастирите, параклиси, аязмо и т.н. Малък ски курорт с ремонтиран хотел е Мальовица. И много сняг до късно. Аман от изкукуригали дъновисти.

Да бе, точно в т. нар. комплекс Мальовица ще ходя - да си давам парите на мутрата Ковачки, сол ташак на Бойко Борисов и на Доган.

Иди в друг комплекс да си дадеш порите на друга мутра.

Най-вече е с откраднатата ЦПШ.

Яз на ски ода през аугуст! Шото тогива нема сени! Дайбъибгтомудайбъ!

Щото другите курорти ги държат монаси, а парите от приходи отиват за благотворителност...

Там става за ски само за малки деца... Всичко друго е ски туринг, далеч от кръвожадните мутри!

Както се каза вече на крадливата мутра Ковачки един по-дебел! Спрете да го рекламиате този - гората приватизира, паркинги сложи - намалил бил цените...кой ходи там изобщо вече? Преди докато беше честен наемателя ходих по 5-6 дена, а сега нито ЦПШ е на БТС, нито х-л Мальовица е на нормален човек, ще ми слагат бариери на паркингите - да си ги държат! Всеки лев на Цеко и Ковачки е кр в гза на скиора!