Летища в САЩ и Европа отменят хиляди полети през лятото

Заради липса на персонал хиляди други самолети не излетяха в четвъртък и петък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Летиштния състов, който беше уволнен заради ковид19, си е намерил друга работа. И сега няма квалифициран персонал на летицата.

Много интересно ... Как така няма персонал ?! Не щат да работят за тези пари ли ? Защо няма пилоти ? Абе нямаше ли там едни стачки две-три години преди Ковида ? Инфлационни хартишки има, ама няма кой да работи ?! Защо ли ми е познато от 90-те години малко след избухването на дИмокрацията .... ?

Миналият месец направих 10 полета и обиколих Европа. Само мога да кажа, че толкова много хора не съм виждал никога по летищата! Беше страхотно! Следващият месец ме чакат още полети :)

Ами те са гладни, стана точно така както казах но със закъснение. Един човек като е свикнал на почивка, къса синджира, пали самолета и бяга. Просто вируса се очакваше най много 1 година да бъде. Казват че няма да има сезон но аз казвам обратното, ще бъде силен дори и бензина да стане 4.00лв

Бензинът ще е 4.50-5.0 лв. в края на август...

Като събереш 30% от полетите примерно между 8:00 и 9:00 часа естествено, че летището ще се пръсне по шевовете. Това не значи, че полетите са много.

Ми президенто ,се летатели