Мексико отказва да приема български туристи

За това сигнализираха от Обединение "Бъдеще за туризма" до Министерството на туризма, външно министерство, посолството на България в Мексико, както и почетния консул на Мексико у нас

Обратно в новината

Коментари - Мексико отказва да приема български туристи | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По това време бяхме на Ривиера Мая, полуостров Юкатан. Беше прекрасно. Сигурно е било някаква акция по сигнал. Жалко за изгорелите туристи.

Само на идиот или наркотрафикант може да му мине през акъла да ходи в Мексико.

Мексико е супер дупка сори не мога да разбера тези луди българи как дават по 4 бона да ходят в тази мизерна държава.

Бил съм в Канкун, всички на летището говорят английски, даже чистачите. Вероятно има акция срещу руснаците и нашите са изгорели покрай тях.

Трябва да си наистина слабоумен за да отидеш на почивка в този КОПТОР подобие на държава в когто има единственно и само психопати.Въведете реципрочни мерки и не допускайте тези мауглита на Българска територия както и минимум 10 000 $ такса ако искат да влизат в България.

Според теб колко мексиканци са се засилили да идват на почивка в България?

Браво на Мексико. И аз където и да отида на почивка, особено в Гърция бягам и изпитвам ужас ако се срещна или видя българи. Създават напрежение и гадости около себе си и навсякъде.

То това е смисълът да си на екскурзия извън България. Да няма българи, които да говорят на български и да развалят чуждестранната атмосфера. :) Иначе не си прав. Ходили сме за Нова Година в Рим с българска група(и не само там). Всички бяха културни хора, без изключения, никой не препи, никой не се сби, никой не повърна. Екскурзоводът беше вивша служителка на НСО, опази ни и от кражби. Но, ресторантът, да, беше зле като храна. Това беше, обаче, 2007 г. Сега едва ли ще е така. Но Българан ако е в група в чужбина - е галант! Вече ако си ходи сам - там простащина ще има.

Кой нормален ходи в Мексико? Това е една циганска държава, генератор на наркотрафиканти, проститутки и ред други утайки и престъпници.

ходил ли си в мексикански курорт? Те с в пъти по-добри от всички в България и многото в Турция и Европа. Да не говорим за обслужването.

Курортите са им супер защото са оградени и имат охрана местните не се допускат иначе си е абсолютно същата дупка като останалото мексико .

Мексико е родината на маите

Актеките, сори, двойка.

Идете в квартали като Филиповци край София, Столипиново в Пловдив или просто в Пазарджик или Сливен и сте в Мексико. Ха ха ха ха

Голяма работа. Нали американците могът да идват в България без виза а българите да ходят в САЩ без виза :-) Или май беше така че робите пускаха а ама тях не ги пускаха :-)

Нали си наясно, че Ню Мексико е в САЩ и не е случайно? САЩ е Мексико. Ха ха ха ха

Хахахахаха козяяшките поодлоги сега видяхте ли какво мислят вашите богове за вас??? Да, границата мексико-сащ е отворена за всякаква пплч, но не и за вас! Какво е чувството да сте в ролята на полезния и.диот??? И не! Ако си мислите, че това да ви връщат е решение на мексико, не е! И техните конци, особено пък за мигрантите, се дърпат от тези дето богославяте и ви плащат грантчетата да ги защитавате! Колкото и да се напиняте винаги ще сте подчоввеци за тях!

Руските цървули никъде не ви искат и се опитвате да си вдигнете самочувствието, ама не ви се получава. Поне си разбрал истината за руските цървули. Трудно е да си беден и прост.

А ти какъв цървул си щом даже не те пускат до държава съседна на САЩ?

На майка ти в трътката

Краво, ти кога ходи последно да пасеш на Российската ливада? Ха ха ха ха

Руските цървули нямат пари дори за виза да посетят втората си родина и плюят змии и гущери из форумите по цял ден. Нормално, нали никой не ги иска на работа и затова пишат коментари из форумите за копейки.

И тия изтрещяха... То не, че българите са се счупили да ходят там. Но все пак бяхме в добри отношения с Мексико и много мои приятели бяха доволни от екскурзиите си там. Пък сега и на тия им пречим :|

каза почетният ни консул на Мексико в България Пенчо Ралчев - а бе не е ли по разумно да се потърси съдействие от някой конул на България в Мексико...или посланик? Ако някой до там го е закъсал да чете дира, значи вече е късно да му се помогне, ама нейсе, на ви: Посолство на Република България в Мексиканските съединени щати Адрес: Paseo de la Reforma 1990, Col. Lomas de Chapultepec, Del. Miguel Hidalgo, c.p.11000, Ciudad de México Телефон: +52 55 5596 3283; +52 55 5596 3293 Информация по консулски въпроси на тел.:+52 55 5596 3295, По - Пт, 08.30 - 16.30 ч. Факс: + 5255 55963295/108 Дежурен мобилен телефон за връзка в извънработно време и в спешни случаи: (+52 1) 55 6064 5199 (044 55 6064 5199, когато се набира от стационарен телефон в Мексико и 55 6064 5199, когато се набира от мобилен телефон на мексикански мобилен оператор на територията на Мексико) Работно време за граждани: Пон., сряда и петък – 9.30 -15.00 E-mail: Embassy.Mexico@mfa.bg Website: www.mfa.bg/embassies/mexico

Ако не са ти взела мобилния телефон преди това на летището. С леко насилие ако си отказал ;)

Темерут Колева е виновна за това!