Министър гарантира чиста морска вода и старите цени на чадърите

Главен проблем за туризма у нас е липсата на кадри. "Говорим за огромен проблем", категоричен е Евтим Милошев, според когото са нужни работници от трети страни

Обратно в новината

Коментари - Министър гарантира чиста морска вода и старите цени на чадърите | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с кафяви акули не плувам

Министъра вместо да говори глупости да вземе да си пусне една онлайн камера от Слънчев бряг и да погледне реалността. Още от сега са напълнили плажа от единият до другият край със шезлонги - свободната зона ... май ще е в Гърция

Браво на Българите че най - после се осъзнаха и спряха да работят за тези партийни ДС бизнесмени. Иначе за чистата вода и ниските цени. Айде няма нужда Милошев. Знаем се.

Сега идвам от Валенсия - как не се научиха тези испанци да слагат шезлонги - десетина километра плаж широк над 30-40 метра и нито един шезлонг? Нямат ли си политици-мутри там?

Глупост, бг морето е скъпо и тъпо. За тия пари, кеф ти Гърция, Италия и Турция.

а миналия път кат се разболях министъра ли ми плати лекарствата :))))))

Е как ще обещае чиста морска вода, да не се взел за Посейдон или Нептун:))) Тоест трябва занули каналидацията на всички хотели и курорти, трябва да спре войната в Украина, трябва да отклони Дунав , да не се влива в Черно море..Тежък кръст е нарамил с това обещание

Водата щяла да е чиста .... Явно акането ще е забранено тази година...

Укровските мини кой ще почиства бе министърче,или те са демократични

Не съм бил в България на почивка от 15 години. Когато бяхме за последно си прекарахме ... меко казано ужасно. Децата се натровиха от водата, ходене по лекари, температури, болници, системи за вливане и т.н. Черноморието ни е отвратително. Пълно с измамници, хора които просто искат да ти вземат парите и да ти продадат буквално лайна. Не искам и да си представям какво е сега положението.

Браво кога успяхте да изчистите морската вода и плажовете замърсявани с десетилетия !!! И цената на чадъри и шезлонги по 15 лева, това ли е старата цена :)))

Да дойде да изпие една чаша морска вода както правят предшествениците му и после като им покажат спуканите фекални тръби жена му да почне да си мие гърлото с телена четка.

Главен проблем е, че в България от министър до бизнесмен си мислят, че туриста обича да диша цигарен дим и цел ден да гледа пепелници. Е как да им работя 800лв. заплата, 600лв купони, транспорта до работа оправяй се сам. Здравни и социални осигуровки не плащаме. Стаж за пенсия йок. трудов стаж 2 месеца.

никога в булгаристан на почивка!

Чиста до средата на юли. После идва апериодът на обривите, сърбежите, гаденето, повръщането, коликите и прочите придобивки от излятото от канализациите в морето.

"ще видим как конфликтът в Близкия изток ще се отрази на туристическия поток" Най-вероятно ще имаме повече "туристи" от Палестина на път за ЕС