Пампорово и Боровец намалиха цените на лифт картите

До края на сезона на двата ски курорта ще може да се карат ски на по-ниски цени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скапан курорт със скапана (неверна) реклама в дир 1/2 ден (8:30-12:30) - 41 лева 1/2 ден (12:00-16:30) -25 лева

Българите вечно рмрънкаме и недоволстваме, като не Ви харесват цените не е нужно да ходите. 2 родители по 6 лева за цигари на ден дават, или по 20 лева за пица и бира на чонек,но да карат ски им е много 50 лева на човек. Не ходя от години на ски по нашите курорти, има много да работят, но е мит, че в алпите е по евтино, да излиза малко по скъпо там, ако си намериш апартамент под наем и си готвиш, аз лично предпочитам да ходя по този начин. Нека когато се сравняват нещата да сме обективни. Например да сравняваме 5 или 4 звезден хотел в Капрун и пособен в Банско, не да сравняваме 5 звезден хотел, в центъра на Банско с апартамент в къща на 15 отпиститу в Австрия. Пак да уточня незащитавам начина на правене на бизнес унас и капучиното за 7 лева до кабината в Банско. Хубав ден

Личи, че си тулуп!

Кви са тия цени бе мошеници то дойде пролетта те още драпат да откачат максимално ми намалете ги бе поне 50% даже 80% кво е тва дране 2седмици преди пролетта

това се нарича картел, и в нормалните държави се пхреследва от закона!

Боровец и Пампорово намаляват цените на картите и ски/сноуборд учителите, Витоша ски и софийска община, падне ли сняг - тотален локдаун на планината, че нали е прецедент да вали сняг в планината. И те и Фандъка са за затвора заради това в което превърнаха Витоша....

Боро картата за 1/2 ден бе 48 лева, не 40 лева! Що лъжете?

41лв от днес са новите цени.

Ха-ха-ха-сигурно юли и август ще плащат да ползваме скапаните им съоръжения.Ненаситна мръсна мутренска сган.

Ма чак пък толкова да ми е през унаа работа, че няма повече накъде!

52 лева. Супер цена. Като отидем с децата и жената. Точно 260 лева на ден за карти. Ако отидем за седмица - 1800лева. Ама, ако не ядем и спим в колата - добре се връзва ;)

Ковентарът Ви показва колко често ходите на ски където и да е било. Първо за децата до 12 години навсякъде шма намаления, в някой курорти и за младежи до 21 в други държави, не съм си правил труда да проверявам дали и у нас е така. Второ, ако се вземе карта да повече дни е по изгодна, приположение че се кара всеки ден и тн.

А ти откъде знаеш на колко години са му децата?

В Банско как е? На нашите хора пистите работят ли?

Работят , но не намаляват цените като Боровец и Пампорово.

Ами, да! Защото Банско е в пъти по-по-по от Боровецъ и Шматкорово! Къде се състои Световното по ски, а?! Благодаря!

Цените в алпите са по евтини. Проверете! Едноседмична почивка в австрия излиха по нв сметка от тук барабар с хотелв и самолета!

tonk11

Ми отивай в Алпите бе. Кой те спира? Аааа, забравих, малко са ги затворили. Ма нищо, ти пак си иди.

Е тук като са отворени трябва ли да пълним гушите на разни селтаци, които само на снимка са чували за туризъм ? Ае да мрът от яд или корона, се ми е таа,че от глад явно няма как да им се случи.

Затворени са само Италия и Франция.В Австрия,Швейцария,Словения работят алпийските курорти.Неизгодно е ходенето дотам обаче с тези пусти карантини и тестове.

И без пари да ги пуснете, няма да дойда.

Витоша ски се ослушват и затварят пистите.