Преди Великден: Работещите на Летище София готвят протести, възможна е отмяна на полети

Настояването на работещите е за 15% увеличение на заплатите, а от Летище София предлагат 5% плюс 100 лв. бонус присъствие

Обратно в новината

Коментари - Преди Великден: Работещите на Летище София готвят протести, възможна е отмяна на полети | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам дали са на колетивни трудови договори?!? По принцип вдигане на заплата си е според индивидуални заслуги, то това да не е държаван работа. Ако пък са ниски заплатите да си намерят по-платени работи, в София безработица почти няма.

Когато работещите започнат да гледат в чинията на собствениците, е време за промени в личния състав. Ниски им били заплатите, много работа имали, защото работещите намаляли, приходите на фирмата се били увеличили. Господа работещи, като са ви ниски заплатите, напуснете и си намерете работа с по-високи. Много ви била работата - напуснете. Приходите се били увеличили - ами цените са по-високи за същите услуги. И сега, с Шенгена имате още по-малко работа, така че ще съкращават още работещи и приходите ще се увеличават. Но нивото на синдикатите е толкова ниско, колкото и на работещите и управляващите в държавата. Стачкувайте, тъкмо по-лесно ще ви освободат от нежеланата и нехаресвана работа.