Коментари - Ръст на китайските туристи в България | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази сигурно не е чувала за думата "скакалец"!!!!

Цяло чудо е ако е останал един неослепял след като е видял този вълк грозен. Такъв уродлив ждробил и в Чернобил не знаят. На тиквата калинките освен некадърни вече са и уродливи

На България не и трябват китайци

Ръст на китайски стоки ДА, ама на туристи не вярвам. Тези дето идват са на оглед къде да се позаселят роднините им по-късно.

При посещение на един файтон хора,и един човек е 25%!!!! Нали загубихме стотиците хиляди,ще се радваме на стотина човека!!!

Миналата година 100 китаеца, тази година 150 ! Налице е 50% ръст на китайските туристи !!!

Че руснаците ще намалеят е добре. Китайците може и да са по-добри.

Да докара половината китайци на почивка през лятото, па тогава да се хвали.

Па-ма-ки-ня ръбата, амбициозна и тъ-па!

Много е жалка . Изгонихте руските туристи , сега ще качвате на ски китайските туристи. Колко тур оператори знаят китайски . Какви са тия министри? За тая знам само, че кара ски.

Все се хвалим с глупости! Поне уличните кучета да понамалят! :)

Китайците идват тук за да видят дали има възможност за бизнес и да са малко по далеч от китайския социализъм. Хехе имаме си поредната куковица калинка.

Благодарение,на ГРОЗОТИЯТА нар."министър" - УКРАИНЦИ и РУСНАЦИ,се стъписаха,и бягат от България !!!

Абе я по-добре върнете виетнамците

След Китайците идва ред на Хавайците, Бахамците, Доминиканците и др. .... И това всичко благодарение на оная рекламака :) му ша съ спукъм от смях, напрауу .....

Щели да достроят до тука Китайската стена, че по-лесно да идват на курорт ;)

Загубихме руските туристи заради Тиквоча и Чехъла, сега ще се успокояваме със символични китайски туристи? :)

Просто роднините на тукашните китайци са решили да им дойдат на гости тази година.

Постижение е, ако продължават туристическите потоци от другите страни както до сега, но в случая само се отклонява вниманието на хората от проблема колко хиляди, стотици хиляди руснаци няма да дойдат у нас на почивка и сега се опитват д ани залъжат с някакви си мизерни броики от азиатски туристи..... наритахме питомното сега ще гоним дивото... прости управници/ президент/ слаба държава!!!

Китайският пазар е далеч по -переспективен от руския Русия тепърва ще обеднява и ще се затваря към света. Да наричате азиатските бройки "мизерни", това си е чиста глупост.

Е, все пак китайците са 10-ина пъти повече от руснаците, така че..... Дано не рекат всички да дойдат тук, че леле-меле!

Не съм чул никоя страна по света да е забогатяла от китайски туристи. Най-много да ни налазят хато хлебарки.

Министърката се разхожда за собствено удоволствие по света Катастрофална ще етази година за туризма без руските и украински туристи. Никой не може да ги замести над половината от сезонните работници няма да бъдат наети Тази министърка е профан

Министърката се опитва да направи нещо. Не може да вдигне доходите на руснаците и украинците. Не зависи от нея. Ако вие имате по-добра идея - ами кажете я. Само с мрънкане не става