17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един съвет и от мен. Като стигнете до шамандурата, вижте къде ѝ е котвата. Ако котвата е откъм брега и чак след това, на опънатото въже е шамадрурата, по-добре се връщайте.

Един от най-важните съвети за безопасна почивка е... просто водете семейството си и децата си (ако искате да ги върнете живи!) в съседна Гърция на средиземно чисто море ! Кеф ви Егейско, кеф ви Йонийско. И двете са кристално чисти, без особено високи вълни, без спасители и без опасности като у нас. Така се оцелява ! То нашето затова и отчасти се казва ЧЕРНО...що народ е затрило и семейства почернило...

УАУ статия!

243Win

Колко повече от 10? 11 или 5000?

10,7

На северното гръцко крайбрежие от Александруполис до Олимпийската Ревиера няма да видите такова животно като спасител и удавените са по малко или въобще няма ,просто черното море е мръсно ,с цъфтящ планктон и мъртви вълнения.

Живея на Адриатическо. Няма вълни и е доста скучновато. Децата се накефиха яко на Черно море и водата е по - топла и беше кристална. Ходи се в Гърция да манджариш и слушаш сиртаки. Не всички понасяме тия работи.

Винаги, когато решите да пресичате по пешеходна пътека, носете нещо тежко в ръцете си (тухла или камък е най-удачно).Всички ще ви правят път!

Още по-добре с дългоцевно автоматично оръжие - че се вижда от далече...